2777
2789
عنوان

پریود شدن با قرص ال دی

| مشاهده متن کامل بحث + 7582 بازدید | 26 پست
ینی اگه خیلی بخوری دیگه هیچوقت باردار نمیشی یا اگه قطع کنی باردار میشی؟؟؟

احتمال خطا زیاد داره ولی تا وقتی بخوری روش جلوگیری حساب میشه 

بله قطع کنی باردار میشی

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فراسیون خودش نه عرقش داخل عطاری پیدا کن دم کن بخور یکماه دم نوش استاخودوس کیست اب میشه فراسیون تلخه ...

شنیدم خوبه ،شما تاحالا خوردی؟

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
اره عزیزم

بدنت به قرص سازگار نیست اگ از روز پنجم خورده باشی نباید عادت میشدی .هورموناتو بهم زده برو دکتر یا زنگ بزن عوضش کنه

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
بدنت به قرص سازگار نیست اگ از روز پنجم خورده باشی نباید عادت میشدی .هورموناتو بهم زده برو دکتر یا زن ...

اره دقیق از روز پنجم خوردم سر ساعت فردا میرم دکتر

سلام رفتین دکتر چی گفت اونموقع

سلام عزیزم به بدن من ال دی نمیفته دکتر گفت بیا اچ دی بخور که من مصرف نکردم 

الان یکساله اصلاح سبک انجام میدم و خیلی راضیم

سلام ببخشید من امشب به مشگل شما برخوردم،وسط ال دی خوردن یکم درحد لکه خون اومد ،فقط من بیشتراز۲۱تا استفاده کردم تا هفته ی دیگه نبایدبشم ،چون وحشتناک میشه پریودی های من،من ال دی باز ادامه دادم،بنظرت پریودمیشم یا همین لکه بینی هم قطع میشه،شماچجوری شدید

سلام ببخشید من امشب به مشگل شما برخوردم،وسط ال دی خوردن یکم درحد لکه خون اومد ،فقط من بیشتراز۲۱تا اس ...

سلام عزیزم من ادامه  دادم اما یهو بعد چند روز پریود شدم دیگه قطع کردم عزیزم 

دکتر دیگه واسم ال دی ننوشت

یک سوال متاهلی یا مجرد؟شاید باردار بودی که شروع به قرص کردی آخه این غیر ممکنه به گمونم شایدم قرص بهت ...

این تاپیکم مال دوسال پیشه عزیزم 

نمیدونم بخدا چم بود دیگه ام ال دی نخوردم 

متاهلم اصلا سابقه تنبلی اینام نداشتم بعد اون قضیه ام هربار رفتم سونو گفت سالمی دیگه دکتر گفت سونو اول اشتباه کرده گفته تنبلی تخمدان