#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره واقعا جلسه ای 500 خیلیهخوبیه آنلاین اینه ک از قبل ویست و میگیری کوتاهش میکنی اونجوری تایم بیشتری ...
پیش یکی که مدرک دکترا داشت رفتم چند سال پیش
جلسه اول گفت خودتو معرفی گن درباره مشکلت بگو نیم ساعت که شد گفت تایم تموم به سلامت🤧
۴۰۰ تومن دادم فقط خودمو معرفی کردم😂🤧 خ درد داشت🤝
کوفتش بشه دیگم نرفتم پیشش🤣
#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید
وایییی ببخشید توروخدا ولی تصورت کردم خیلی خندیدم😂😂خدا نکشتت😂😂😂
راحت باش🤣
همین بخند😂😂
خنده بر هر درد بی درمان دواست🤌😂
الهی میومدی خودم نصف اون و میگرفتم تازه میذاشتم یک ساعت بیشتر خودتو معرفی کنی😂😂
مرسی فدات🤣
تجربه شد🤧