2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تخم مرغ با آویشن آب رو آتیش

نمیدونم اسم گیاهو درست نوشتم یا نه 

ترکیش میشه کهلیک اوتی

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   

کته ماست ...موز...چایی خوشک بریز رو ماست بخور...قرص آهن خخخخ....سسب رنده کن رنگش تیره شد بخور ....پودر اوآراس...و در نهایت دکتر

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
عزیزم بلوط با ماست بخور فقط این بدنش میاره  بلوط برشتخ کن بهد پوستش بگیر اسیابش کم بریز تو ماس ...

ممنمن بلوط خشک شده دارم خیلی خوردم فایده نداشت دوغ داریم الان فقط

جان جانانم💗💕

یک پیاله ماست توش سیر رنده میکنم با نعنا همراه کته ماش

اگ از سیر بدت نمیاد حتما بخور آب رو آتیش زودی خوب میشی سیر خاصیت ضدعفونی کننده داره برا روده خوبه

نعنا هم میتونی دم کنی بخوری 

ماست و پونه رنج کته با ماست  سیب و موز مایعات فراوان ( اب تسویه یا جوشیده) پودر بلوط یا خود ...

کلی خوردم پودر بلوط و پونه و...فایده نداشت

جان جانانم💗💕