2777
2789
عنوان

خسته شدم از کارای خونه😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2050 بازدید | 85 پست
اره همیشه همین بوده میگه رفتی خونه شوهر هرکاری دلت خواست بکن خونه من قانون داره برم خونه شوهر هم شوه ...

☹️ 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

من صبح و بعد از ظهر سرکارم مامانم تازه گردن عمل کرده 

علاوه بر سرکار کلا نظافت منزل با خودمه ظرف شستن و ناهار شام هم انجام میدم اینقد دوست دارم😐✌🏽

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی باید آول قابلمه رو تا نصف آب  بذاری جوش بیاد بعد برنج خیس خودرو بریزی توش تا قل بخوره برن ...

متوجه شدم🌷🌷

اگه دارین اینو میخونین لطفا یه صلوات بفرستین که به عشقم برسم😪🙏(نفرستین دیگه نزاشتن به هم برسیم💔)سوگیلمی بیر گون تاپساز دین تک اونو سویرم اوزجویه یار اولمامیشام😭😭💔من تو این دنیا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم تو هم روش دلبر😭🖤خیلی بی معرفتی دنیا:)آیگین هسدم🚶‍♀️
من صبح و بعد از ظهر سرکارم مامانم تازه گردن عمل کرده  علاوه بر سرکار کلا نظافت منزل با خودمه ظ ...

خسته نباشی🤭

اگه دارین اینو میخونین لطفا یه صلوات بفرستین که به عشقم برسم😪🙏(نفرستین دیگه نزاشتن به هم برسیم💔)سوگیلمی بیر گون تاپساز دین تک اونو سویرم اوزجویه یار اولمامیشام😭😭💔من تو این دنیا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم تو هم روش دلبر😭🖤خیلی بی معرفتی دنیا:)آیگین هسدم🚶‍♀️
من صبح و بعد از ظهر سرکارم مامانم تازه گردن عمل کرده  علاوه بر سرکار کلا نظافت منزل با خودمه ظ ...

منم عاشق ظرف شستنم ولی از جارو کشیدن متنفرم😂

کار خوبی می‌کنی ، مامانت ربات نیس بنده خدا ک هم بیرون کار کنه هم خونه 

اره عزیزم

منم هیچی بلد نبودم الان دخترم ۲سال و نیمشه تا از خواب بیدار میشه رختخوابشو جمع میکنه میذاره تو اتاق ...

جونممم😍

منم عاشق ظرف شستنم ولی از جارو کشیدن متنفرم😂

اتفاقا من هر جمعه مثل عید خونه تکونی میکنم🤣 دانشگاه هم میرفتم ک تموم شد 

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽
خراب شده درست بود هم استفادشو بلد نیستم

اخی اشکال نداره 

برنجتون چی هست

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
اخی اشکال نداره  برنجتون چی هست

ایرانی

ایرانی

ببین ۲ ساعت قبل پخت حیس کن 

بعد قابلمه بردار تا نصفه اب بریز 

هر تعداد پیمانه برنج ریختی مثلا ۴ تا 

۲ ق غذا خوری نمک بزن به اب

بزار تا جوش بیاد

بعد برنج رو بریز قابلمه 

۵تا ده دیقه ک جوشید

یه دونه اش رو لای انگشتت فشار بده 

نباید جوری باشه ک خیلی سفت یا خیلی نرم باشه 

بعد اب کش کن 

کف قابلمه روغن بریز

بعد برنج رو بریز

اندازه ته استکان آب و روغن بریر رو برنج

و درش رو بذار

۵ دیقه شعله زیاد باشه

بعد خوب کم کن

یه ساعت بعد امادی

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️