عروسی شهرستانه خودم نمیتونم برم خیلی هم دوس دارم برم عروسی منم اومده حالا شوهرم میگه من نمیام تو هم نمیبرم دوس دارم خفش کنم به زبون خوش ب زبون بد هرچی میگم راضی نمیشه الانم واقعا ب رفتن ب عروسی احتیاج دارم☹️
لطفاً برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستی😘❤️ تاریخ شروع رژیم 21خرداد ،وزن اول82وزن فعلی65😍🥰هدف65🥳من با کم کردن وزنم باردار میشم و نیازی به روش های کمک باروری ندارم🤰
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
با زبون خوش بگو زیاد نگو لج میوفته بگو زشته اون عروسی ما اومده فک میکنه بخطر کادو نرفتیم و...
زیاد هم لج کرد دیگه بیخیال شو مردن دیگه مثلا😏😒
برا دیدن دلخوشی زنشون چششون در میاد
انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین
یکم بیخیال شو دیگه اصرار نکن ولی یه ذره ناراحت باش و برو تو خودت هی از ته دل آه بکش😂😂 وقتی سوال ...
میدونی همه این نقشارو بازی کردم چی گف ب ی شرط میبرمت گفتم چی گف خدا بیاد تو خوابم بگه ببرش منم بگم باشه اگه ی بچه بهم بدی اوکی بدی میبرمش😂😂ببین تا چ حددد
لطفاً برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستی😘❤️ تاریخ شروع رژیم 21خرداد ،وزن اول82وزن فعلی65😍🥰هدف65🥳من با کم کردن وزنم باردار میشم و نیازی به روش های کمک باروری ندارم🤰
چند روز هیچی نگو در موردش صحبت نکن فقط خودتو بزن به مظلومیت و دپرسی چهارشنبه بهش کادوی روز مردُ بده ...
اتفاقا عروسیم روز بعد مرده فکر خوبیه شاید ی کادو نرمش کنه👌😜
دقیقاااا منم از همین لجم میگیره سالی ی بار منو بیرون نمیبره ی عروسی هم زورش میاد فقط کار کار کار😐
میونه شو خراب نکنه؟؟؟؟؟ این موضوع فقط رفتن به عروسی نیست این رفتار نشون میده شوهر اسی ی ادم بی درک ...
اره مخصوصا که ایندفعه هم بعد اقدام ضدحال خوردم و پریود شدم واقعا حالم خیلی گرفتس برا عوض شدن روحیم خیلی دوست داشتم برم
دقیقاااا منم از همین لجم میگیره سالی ی بار منو بیرون نمیبره ی عروسی هم زورش میاد فقط کار کار کار😐
مما هم همینیم خودش گفت عروسی فلانی مسبرمت بعد زد زیر حرفش هر چقدر اصرار کردم نبرد بیشعور 😑همشم سر کاره نه گردشی نه تفریجی هر وقتم اعتراض کنم اخرش دعواس
انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین