2777
2789

دوستان من با به اقای تو رابطه بودیم چون مطلقه بودیم میگفت ازدواجی ندارم ولی خیلی دوسم داشت دیگ اخر رابطه بهش گفتم وابستگیمون زیاد شده و تموم کردیم چند روز بعد پی ام داد گفتم ببین من با یکی اکی شدم قصدش جدیه

ارزو خوشبختی کرد و رفت 

بعدش ب دلیلای مسخره پی ام میدادو میگفت من هنوز دوست دارم ولی قسمت هم نیستیم من حتی براش تعریف کرده بودم ک با فلان سخص در حال اشنایی هستیم دوستامم دیدنس قبول دارن 

یکی از دوستام متاهل ک با منو طرف جدید اومد بیرون 

ژرف قبلیمم این دختره میشناسه 

حالا امروز پیام داده و ت پی اما منو دوستم تهدید میکن

فازس چیه چی میخواد

هرچیم برام هریده بود اومد برد چند روز پیش

🙏🏻میشه برای آرامش منو دخترم صلوات بفرستین

یاخدا طرف مث طرف من روانیه

مال من بعد ۳ سال ونیم زهرشو ریخت واورد هرجی عکس وایناداشتم ب شوهرم ک ازش ی بچه ۴ماهه داشتم نسون داد اشغال

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یاخدا طرف مث طرف من روانیه مال من بعد ۳ سال ونیم زهرشو ریخت واورد هرجی عکس وایناداشتم ب شوهرم ک ازش ...

بعدش چیشد

تاریک ترین لحظه ی شب، نزدیکترین لحظه به طلوع خورشیده! زمان همه چیزو درست میکنه بهت قول میدم رفیق! .                                     هکرمغز،شرلوک هلمز،شایانی و فاطمه صابر عزیزم من دلم تنگ شده میشه برگردین؟/:
بعدش چیشد

هیچی من خود کشی کردم

چون بیبی فیسم شوهرم فک کرد زمانی ک بااون بودم خیانت کردم

بعد۳ روز ای سیو بیدارشدم

بچمو گرفتن ۳ماه اواره دادگاها شدم بخاطر خودکشیم حضانت نمیدادن واینا

اونم شکایت کردم دادگاهارو نمیومد وتهدیدم میکرد میارم فلان چیزم نشون میدم و پخش میکنم من کارت قرمز دارم و...

اخرش باهزار نذرونیازشوهرم فهمید مال قبله بخشید

اونم ۹۱روز زندان براش بریدن

رفت اعتراض زد گفت توحال خودم نبودمو فلان فک کنم اونم حذف شد زندانش

و...

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
بچها چی میخواد این

پیامارو نخوندم مشغول تایپ بودم دوباره بزار

@zahram882    

هیچی من خود کشی کردم چون بیبی فیسم شوهرم فک کرد زمانی ک بااون بودم خیانت کردم بعد۳ روز ای سیو بیدا ...

خداروشکر تموم شده

من از ترس عکس و فیلمایی ک دست کسی دارم میخوام تا اخر عمر ازدواج نکنم /:

تاریک ترین لحظه ی شب، نزدیکترین لحظه به طلوع خورشیده! زمان همه چیزو درست میکنه بهت قول میدم رفیق! .                                     هکرمغز،شرلوک هلمز،شایانی و فاطمه صابر عزیزم من دلم تنگ شده میشه برگردین؟/:
ببخشید چون تو این مدل تاپیکها زیاد میان میگم میشه لطفا برای سلامتی کامل پسرم یه حمد بخونید ممنون 😔

خوندم عزیزم 

بعضی #دوستت دارم ها بی #فایدست مثل #موفق باشید های #آخر برگه #امتحانی...!🤌🏻