2777
2789
عنوان

بیایین شات هم میذارم طرف قبلیم تهدید میکن

| مشاهده متن کامل بحث + 1423 بازدید | 65 پست
چجوری راضیش کنم  هرچیزی که هر ادمیو راضی میکنه در اختیارش گذاشتم کاملا مطیع اونم رابطه پول& ...

باهاش حرف بزن ببین دلیل ازدواج نکردنش چیه زیادم خودتو در اختیارش قرار نده 

دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎
باهاش حرف بزن ببین دلیل ازدواج نکردنش چیه زیادم خودتو در اختیارش قرار نده 

نمیذاره

حق ندارم راجب این موضوع حرف بزنم

ولی خودم حس میکنم بخاطر مشکل مالیشه

نمیتونم /:

شدیدا بهش وابستم

و تمام چیزایی که نبایدو میدونه

تاریک ترین لحظه ی شب، نزدیکترین لحظه به طلوع خورشیده! زمان همه چیزو درست میکنه بهت قول میدم رفیق! .                                     هکرمغز،شرلوک هلمز،شایانی و فاطمه صابر عزیزم من دلم تنگ شده میشه برگردین؟/:

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیذاره حق ندارم راجب این موضوع حرف بزنم ولی خودم حس میکنم بخاطر مشکل مالیشه نمیتونم /: شدیدا به ...

خوب ت ک با این موضوع مشکلی نداری بگو از لحاظ مالی باهاش مشکلی نداری بنظرم دوست نداره وگرنه چرا قبول نکنه یه راهیم هس که بری با خانوادت حرف بزنی همه چی رو بگی

دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎
خوب ت ک با این موضوع مشکلی نداری بگو از لحاظ مالی باهاش مشکلی نداری بنظرم دوست نداره وگرنه چرا قبول ...

هیچ راهی ندارم

بازم ممنون چن وقت بود نیاز داشتم صحبت کنم راجبش💗

تاریک ترین لحظه ی شب، نزدیکترین لحظه به طلوع خورشیده! زمان همه چیزو درست میکنه بهت قول میدم رفیق! .                                     هکرمغز،شرلوک هلمز،شایانی و فاطمه صابر عزیزم من دلم تنگ شده میشه برگردین؟/:
هیچ راهی ندارم بازم ممنون چن وقت بود نیاز داشتم صحبت کنم راجبش💗

🤍