2777
2789
عنوان

ننه های نینی های ناز فروردین و اردیبهشت 94 تاپیک چهارم

| مشاهده متن کامل بحث + 29670 بازدید | 2080 پست
جدول مامانا نام.............شهر........سن........تاریخ زایمان..... جنسیت.....اسم نی نی مهتاب.........تهران........27.........8 فروردین ..........دخمل........مهرسا نیوشا....... تهران........ 27........13 فروردین..........پسمل........پوریا رهاوطاها.....زنجان........24........21 فروردین..........دخمل.........الینا تمنا............شیراز.................. 25فروردین...........پسمل........ علی کوثر..........اصفهان.......31 .......27فروردین...........دخمل.........فاطمه زهرا عسل بانو... تهران....... 25....... 1 اردیبهشت. .......پسمل........ مهدیار نفس من.....تهران........27........3 اردیبهشت........پسمل.........امین عاطی.......شهرکرد......21........5 اردیبهشت........پسمل.........کیان تکتم..........تهران.........23........6 اردیبهشت.........دخمل ........تکتم شکوه....... تهران.........27....... 6 اردیبهشت........ دخمل.........شانیا مریم..........تهران.........27....... ۸ اردیبهشت........پسمل........ سپهر زهرا...........تهران.........27........8 اردیبهشت........دخمل...........آدرینا مهرآیین.....ساری.........30........14 اردیبهشت......دخمل..........ترانه سان.........زنجان.........29....... ۲۲اردیبهشت...... دخمل.......... بهار . عطیه.......مشهد.........35........22اردیبهشت.......دخمل...........سارا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الینا هم دوست داره بمکه و بخوابه من دارم سعی میکنم به گهواره عادت بدم ولی اونقد ندید بدید هستم دوست دارم بغلم بخوابه منم براش لالایی بخونم بعضی موقع ها بغلش می کنم
نه رها جون مجرده..اصلا به دردای من اهمیت نمیداد و نمیترسید تازه همش خاطره میگفتو ازم سوال میپرسید اینجوری منم نمیترسیدم و مقاوم تر میشدم ولی اگه کسی بود که میترسید مطمعنن منم بیشتر میترسیدم واسه همین نذاشتم مامانم باهام بیاد چون مامانم دل نداره و باا دیدن من تو اون وضعیت قالب تهی میکردو وضعیت منم بدتر میشد
فقط مواظب باش بغلی نشه رها که بعدا سختت نشه من بچه اجیم اولین نوه بود هممون از زوق بغلش میکردیم زمین نمیذاشتیمش که بغلی شد تا چند ماه به نوبت بغلش میکردیم تو اتاق راه میرفتیم تا بخوابه
اره رها جون ۱۳ساعت درد کشیدم.دردایه اخر سخت بود از شدت درد انچنان فریاد میکشیدم و قسم میدادم که مامانم تعریف میکرد صدات تا بیرون بخش میومدطفلی مامانم بدتر از من از دکتر خواسته سزارینم کنن دکتر گفته خانوم طبیعی بدنیا میاد کم مونده. سینه ام نوک نداره دخترم دوس نداره دیگه ناچارا شیر خشک میدم و سینه امو میدوشم.دو روز بی قراری میکنه مامانم میگه گوشاش درد میکنه
همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او ،همیشه قسمتی از غم های کسی باش نه دلیل او