2777
2789
عنوان

ننه های نینی های ناز فروردین و اردیبهشت 94 تاپیک چهارم

| مشاهده متن کامل بحث + 29670 بازدید | 2080 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوم‌ها دختر من شهریور دنیا آمده الان پته و نیم ماهشه تو بیداری شیر نمیخوره باید خیابونم بهش شیر بدم شماها که نی نی هاتون از دختر من بزرگتر کسی بوده اینطوری بوده و الان خوب شده باشه ممنون ازتون
بله عزیزم دختر منم بین چهارماه تا پنج ماه تو بیداری اصلا شیر نمیخورد، یه صدای کوچیک از یه نفر میومد هم همینطور، همه باید ساکت میشدن و محیط نیمه تاریک بود تا شیر میخورد بعدم که اصلا تو بغل نمیخورد باد حتما دراز کش می خورد یواش یواش بهتر شد الان دیگه تو بغلو بیداری میخوره فقط دلسرد نشو این قهر شیرو اکثر بچه ها وقتی هوشیار میشن و بازیگوش دارن
CafeMom Tickers
ی فرزند شاد بین پدر و مادرش رابطه گرم و خوبی برقراره بی فرزند شاد بین پدر و مادرشون رابطه خوبی برقراره ا ارسال این پیام، ما رو به دوستان متاهلتون معرفی کنید👫 و ی زندگی عاشقانه بهشون هدیه بدید💑 پیام هایی برای همسری کانالی برای شناخت رفتار و ارتباط بین زوجین👫 ی سری آموزش ها 📜 و رمانتیک گونانه زندگی کردن💃 لطفا فقط و فقط افراد متاهل وارد بشن⛔️ این عبارت رو در تگرامتون جستجو کنسد @live2love
تقریبا تا هفت ماهگی خوب شیر نخورد ولی خوب الان همش آویزونمه من کارمندم و صبحها شیر کمی واسه خوردن داره واسه همین میرم خونه همش بهم آویزون میشه البته هنوزم اگه یه خورده خورد حواسش پرت بشه ول میکنه میره دنبال بازی اینجوری نیست سیر بخوره بره و دو سه ساعت بعد بیاد گاهیی هر نیم ساعت یه ربع میاد چند قلپ میخوره میره خصوصا وقتی نق دندون یا خواب داره
CafeMom Tickers
تاریخاش انقد قمر در عقربه ک نمیفهمم اخرین پست مال چ زمانیه
***** پلک جهان می پرید دلم گواهی میداد اتفاقی می افتد ، اتفاق افتاد و فرشته ای از آسمان بر وجودم فرود آمد ******************** ***