2777
2789

من کل بارداریم شوهرم دیوونه شده بود همش دعوااااا 

بعد زایمانم همین همش دعوا

کلا خره هر وقت باید هوامو بیشتر داشته باشه شمر میشه

روزایی که نیاز ندارم بهش خوبه

دیوونه احمق 

حلالش نمیکنم😣😤😲😢😭

با خدا باش پادشاهی کن😎
خدا بهت صبر بدن من شش هفته حاملم سه روز پیش شوهرم یه مشت محکم زد به سرم خیلی شوکه شدم وترسیدم وتا نی ...

ن عزیزم مراقب خودت باش فقط ب بچه ت فک کن الان فقط سلامتی اون مهمه گلم انشاالله چیزیش نمیشه من تودوران بارداری خیلی شوهرم ناراحتم کردمخصوصاآخراش خودش میگه اگ تومنونبخشی خداهم نمی بخشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا بهت صبر بدن من شش هفته حاملم سه روز پیش شوهرم یه مشت محکم زد به سرم خیلی شوکه شدم وترسیدم وتا نی ...

استرس به خودت نده

واقعا این مردا شعور ندارن 

هیچی نمیشه منم کلی دعوا داشتم 

به این علایم هم خیلی دقت نکن 

واسه ارامشت یکی دو هفته دیگه یه سونو برو قلب کوچولوش هم ببینی

با خدا باش پادشاهی کن😎
چی بگه کلی معذرت خواهی کردگریه کردوالتماس کردحتی خواست خودکشی کنه من نذاشتم خیانتاش رفت اما باعث شدر ...

همینکه معذرت خواهی کرده اشتباهشو گردن گرفته خوبه مردایی که لو میرن اکثرا زیر بار اشتباهشون نمیرن تقصیرا رم میندازن گردن زنشون اینجور مردا خطرناکن باز ادامه میدن

تنهایی یعنی حرفاتو اینجا بزنی🥲
ن عزیزم مراقب خودت باش فقط ب بچه ت فک کن الان فقط سلامتی اون مهمه گلم انشاالله چیزیش نمیشه من تودورا ...

منم فقط به فکر بچم قبلا یه سقط ویه پارگی کیسه اب زود رس داشتم الان ترشحاتم قطع شده میترسم واینکه هیچ علایمی ندارم تو بارداری قبلی سینه درد حالت تهوع داشتم الان هیچی

همینکه معذرت خواهی کرده اشتباهشو گردن گرفته خوبه مردایی که لو میرن اکثرا زیر بار اشتباهشون نمیرن تقص ...

کلا ذات مرداهمینه وابسته نمیشن حتی ب زنشون تاکوچکترین مشکلی پیش میادنیرن خیانت میکنن 

منم فقط به فکر بچم قبلا یه سقط ویه پارگی کیسه اب زود رس داشتم الان ترشحاتم قطع شده میترسم واینکه هیچ ...

خوب کاری میکنی گلم فقط ب فکربچه ت باش سلامتی هردوتاتون تودستای خودته فقط ب خدا ایمان داشته باش بخداخدای نکرده واست مشکل پیش بیاد هیچکس به دردت نمیخوره حتی شوهرت