2777
2789
عنوان

میخوام دخترم تک فرزند باشه تک فرزندا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 8193 بازدید | 152 پست
هیچوقت مامان و بابام و بخاطر این ک 16سال تنها بچه خونشون بودم نمیبخشم.  (بعد 16سال ب اسرار من ...

آخی عزیزم

چه خواهر مهربانی خدانگهدار شما باشه💕

چند ساله است؟

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بستگی به شرایط پدر و مادر داره که از پسش بر بیان یا نه، من خودم هم خواهر دارم هم برادر واقعا خدا رو شکر میکنم که تنها نیستم چون همیشه پشتیبانم بودن و دلم بهشون قرصه که اگه روزی مشکلی داشته باشم هیچ وقت رهام‌نمیکنن ....

ولی خوب برای آینده و رفاه بچه باید پدر و مادر از لحاظ مالی و روحی بتونن بچه‌ها رو تامین کنن

دلم گرفته
رو  برادر جماعت که نمیشه حساب کرد دوتا بی معرفت شو دارم خودشون نمره منفی بحساب میان😡😡😈😬

آدم یه چیزی رو نداره فکر میکنه اگر داشت در بهترین حالتش بود در صورتی که خواهر بد و فتنه هم زیاد داریم ممکنه خواهرم اونطوری دربیاد من که غصه نمیخورم بی خیال

من تک دخترم با دوتا برادر دلم میخواست سه چهار تا خواهر داشتم الان خیلی احساس تنهایی میکنم تو چهل س ...

مثل مامان من الان ۶۰سالشه آرزوی خواهر داره .تازه دایی هامم بزرگه پنج ساله فوت شده .کلا یه دایی دارم .اونم بیچاره پاشو عمل کرد نتونستم برم پیشش چون همراه مرد میخاستن

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

من بچه ندارم و كلا هم قرار نيست بچه بياريم ولي هميشه ميگم يا دو-سه تا يا كلا هيچي

من يه خواهر دارم كه حاضرم من نخورم اون بخوره من نپوشم اون بپوشه اگه ذره اي مشكل داشته باشه جونمم بهش ميدم واقعا خواهر نعمته تو دنيا هيچكس نيس كه اينقدر خالصانه و بي منت به فكر آدم باشه.

آدم یه چیزی رو نداره فکر میکنه اگر داشت در بهترین حالتش بود در صورتی که خواهر بد و فتنه هم زیاد داری ...

ببین این حرف مثل این میمونه که مثلا چون پراید چپ می‌کنه دیگه کسی ماشین نخره.همه که یه جور نیستن

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

ای بابا کاش پدرو مادر من تک فرزند بودن رفاه بیشتر بود

همینطور خودم و همسرم

الان بچه یکی باشه استرس هم یکیه دوتا دیگه سختتره

بله بچه در شرایط عالی،ادم توانایی مالی و جسمانی و روحی داشته باشه خوبه،من خودم یک خواهر دارم خیلی دوستش دارم

ولی عقلانی فکر کنم،تک فرزندی خیلی بهتره

من اگه روزی بچه دوم هم داشتم،که هر فرزندی خیلی عزیزه،ولی الان در این دنیا شاید فردا جنگ جهانی بشه هزار مشکل یک بچه هم زیاده

دلت خیلی خوشه من تو اطرافیانم یکی خوبشو ندیدم هر کدوم تو لاک خودشون طرف خودشون میکشن تمام تو ۱۰۰ تا ...

نه والا از دل خوشی نیست ، چیزیه که میبینم واقعا . زن داداش خودم یه خواهر داره مثل مامان میمونه براش ، با اینکه اختلاف سنی زیادی ندارن با هم ولی هر جایی که لازم بوده از حاملگی و زایمان و بچه داری کمکش بوده یا جاری خودم 10 تا بچن ، آدم کیف میکنه میبیندشون ، هر مشکلی باشه بالاخره بکیشون هست که کمکش کنه انقدر که پشت همن . اطراف من که اینطوریه واقعا خواهر و برادرا ول نمیکنن همو . البته بازم میگم تربیت خانواده خیلی مهمه . پدر و مادران که بچشون رو مسئولیت پذیر و دلسوز بار میارن

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
فکر میکنی خواهر برادر پناهن ؟؟الان هر کس بتونه گلیم خودشو از اب بکشه بیرون برندست بابا 

بستگی به تربیت والدین داره من دوتا خواهر دارم ک جونمو براشون میدم اونا هم همینطور

نلایک!تویی ک امضامو میخونی واسم دعا کن یه شغل ثابت اداری پیدا کنم🥺😍 قطعا اثرات دعا کردن برای دیگران ب خودتم برمیگرده💙🤍کارزار خروج اتباع بیگانه https://www.karzar.net/visa

نظر همه برام جالب بود 

من خودم فقط تو خانوادمون دوتا دارم و خیلی خیلی سخته اولش نه ولی الان دو مدرسه ایی خیلی هزینه داره کلاس و لباس و... هم به کنار ایندشون دانشگاهشون ازدواجشان هزینه های مدارس که خیلی زیاد شده من شدم یه مادر خسته و شوهرم فقط کار . 

ناشکر نیستم ولی توی این زمونه واقعا سخته  لپتاپ ماه پیش ۳۰ تمن بود شرایط نداشتیم بگیریم الان میگن شده ۴۳ همون مدل  دیگه بیخیال شدم  میدونم پسرم احتیاج داره ولی چکار کنم  دخترم میگه دوچرخه میخوام تا الان قدیمی های داداشش رو داشته دوچرخه ده تمن هست 

دو بچه خارج از خستگیش خوبه ولی بزرگ میشن مشکلاتشان بزرگتر میشه هزینه میخواد همراهی میخواد بچه های الان خیلی متفاوت تر هستن  

شرایط مادی حرف اول رو میزنه بعد روحی و همکاری زن و مرد رو میخواد که بتونن بچه هایی موفق تربیت کنن

نگفتم پول داریم .گفتم برام همه چی فراهم بوده .اولا که ورق برگشت بابام یه حقوق پنج تومنیه باز نشستگی ...

اصلا پولم داشته باشین مگه پرستار جای خواهرو برادرو میگیره.من که دنیا رو با خواهرام عوض نمیکنم

عزیزم تک فررندی برا بچه خیلی سخته ولی من خودم طبق معیارها و دلایلی که دارم فعلا ترجبحم برا دخترم تک ...

خوب دیگه اون داره عذاب می‌کشه شما میخایین قانعش کنین مثل مامان من .الان که من دومی وباردارم تازه خانوم داره اعتراف میکنه اشتباه کرده