2777
2789
عنوان

یک" قُل هُوَالله "هدیه به آقاامام زمان عج💚🪴🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 57718 بازدید | 9261 پست
خدا خیرت بده عزیزم ممنونم

خواهش میکنم گلم انجام وظیفه هست روش ارسال عوس رو به بقیه هم بگو لطفا که تو خود متن تاپیک عکس نفرستن 

واسه قسمت کامنت ها هم  اول یه نقطه یا یه حرف بنویسن 

بعدش بزن ویرایش کردن و پاک کنن نقطه یا حرف رو 

اینجوری میشه  عکس فرستاد 

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزانم فردا سه شنبه ساعت ۱:۴۵ دقیقه بعد ظهر تاپیک داریم استارتر کاربر @مائده6525221 هستند لطفا ...

سلام انشالله اگه یادم باشه بعدازظهر میام

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

توجـــــه 

توجـــــه 

🛑🛑🛑🛑🛑🛑

عزیزانی که فردا می‌خوان عکس بزارن داخل تاپیک 

فقط عکس 

چون  همراه متن نمیشه  عکس گزاشت .

فقط عکسِ تنها...

اول یک حرف یا نقطه کامنت کنید 

ارسال کنید 

بعد سه نقطه ویرایش پایین پست بزنید 

گزینه «ویرایش» بزنید 

عکس بفرستید 

و بعد ارسال .

این طوری دیگه ، عکس با تاخیر ارسال نمیشه 

سریع لود میشه ان شاء الله .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
عزیزم هنوز نمیشه تگ کرد شما رو ...

بله هنوز نمیشه خواهر 

بهشون هم گفتم ولی درست نکردن حیف 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
﷽آره با تو أم ...مگه نمیدونی! انتخـــاب شده ای⁉️ مگه نمیدونی! تنها فرصتت روی کره ی زمین همینه ..مگه ...

الان دو دقیقه پیش مطلب رو همراه عکس فرستادم ولی نوشت مطلب به زودی ارسال میشه 

نمیدونم چقدر طول می‌کشه 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

آره با تو أم ...

مگه نمیدونی!  انتخـــاب شده ای⁉️ 

مگه نمیدونی! تنها فرصتت روی کره ی زمین همینه ..

مگه نمیدونی! خیلیا الان تو جمع ما نیستند

چون، فرصت شون دیگه تموم شد ...

آرزو میکنن که برگردن به این دنیا و جبران کنند ..

🏁تو هستی، درست‌:

در عصری که نشانه های ظهور مهـ❤ـدی فاطمه« س»

داره یکی پس از دیگری میرسه ...

_تو عصری که بوی پیراهن یوسف به مشام میرسه 

_هر روز نزدیک تر از دیروز ....

این بزرگترین نعـ😍ـمت برای توست

که هر لحظه ،شـ🤲ـکر بی نهایت داره 

میدونی! تو مسیر بنـــدگی خــدا  و خدمـــت به آقا جانمـــون،که باشی دیگه ترس و غمی نیست،چون تو بزرگ و صبور وساخته شدی👈 پس پاشو ،یک نفس عمیق بکش ،اشک هاتو پاک کن رو پاهات بایست...از نو شروع کن...که آیــنده روشـــنه 👉 

🌻⃟ *  #‍خداجون_شکر‍  ‍  #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج‍ 

الان دو دقیقه پیش مطلب رو همراه عکس فرستادم ولی نوشت مطلب به زودی ارسال میشه نمیدونم چقدر طول می‌کشه

سلام 🌹تاپیک قبلی هم برای من اینطور بود بعد چند دقیقه 

میومد اما تو این هفته تو تاپیکای صلوات شده که حتی 

بعد از ۵ ساعت بعد هم  ارسال شده!! و نه به زمان اونوقتش 

به زمان بعدی پست شده 😑

طی روز  زمانش بهتره  ولی آخر شبا بیشتر طول میکشه

بعد پست همراه عکس ، باید  بروز رسانی رو مدام  بزنی

تا رویت بشه 😊

مشکل تگ که نصف کاربرا این مشکلو دارن و الان مثلا

شما تو قسمت سرج هم میزنی چنین کاربری وجود نداره!!

یسری تگها که قبل ارسال آبی میشن اعلانش میره با اینکه

مشکی شدن . ولی اونایی که مثل شما کلا سیاه و تگ نمیشن

نه .

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

به نام حق

فرزندم سلام

حالت را نمی پرسم چون هیچ کدام از احوالت بر من پوشیده نیست واز تو نسبت به تو آگاه ترم.

همه حال و هوایت را میدانم :

بهانه ی خنده هایت ، دلخوشی های ریز و درشتت ، دلبستگی ها و علاقه هایت ،غم ها ، دلواپسی ها و نگرانی هایت ،

دلیل آه کشیدن های گاه و بی گاهت ، دغدغه ها و مشغله ها و خستگی هایت ...

می دانم گاهی چقدر می رنجی ، بی پناه می شوی ، تنها می شوی

اما بدان ...

در جهان کسی هست که به تو فکر می کند و نگران توست .

دنیا کوچکتر از آن هست که بخواهد احوال فرزند مرا بر هم بریزد.

درست است که رسمش بی وفایی ست و مرامش فریب و در بساطش آرامشی نیست .

اما...آرام باش و بدان پدر در کنار توست ...

با غمت غمگین میشوم ،با تبت تب می کنم ، درد می کشی درد می کشم و اوضاع  نابه سامانت ، سامانم را بر هم می زند.

دعایت آمین می گویم وبرایت دعا می کنم .

مگر نه این است که من پدرم ...؟     وحتی  مهربان تر از پدر ...

تنهایت نمی گذارم ...

هر زمان گرفتار شدی صدایم کن ؛

من در کنار تو هستم ، به همین نزدیکی ...

پدرت

حجت ابن الحسن العسکری

بر اساس نامه حضرت مهدی علیه السلام به دوستدارانش

یا رَبَّ الحُسَین بِحَقِّ الحُسَین اِشفِ صَدرِالحُسَین بِظهورالحُجَّه 
سلام 🌹تاپیک قبلی هم برای من اینطور بود بعد چند دقیقه میومد اما تو این هفته تو تاپیکای صلوات شده که ...

آره نمیدونم چرا چند روز این مشکل پیش اومده 

حالا نمیدونم تو متن اصلی تاپیک هم همینطوری میشه با عکس ارسال میشه وقتی تاپیک بزنم یا نه