2777
2789
عنوان

یک" قُل هُوَالله "هدیه به آقاامام زمان عج💚🪴🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 54629 بازدید | 8933 پست

دوستان اگه میتونین تگ کنین لایکم کنین

۴۷۷ کاربر داریم🌹

@mozhgan_0075    

@دلخوشی1    

@11aye    

@گل_پاییز_ام    

@مائده6525221    

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
دوستان اگه میتونین تگ کنین لایکم کنین۴۷۷ کاربر داریم🌹@mozhgan_0075 @دلخوشی1 @11aye @گل_پاییز_ام ...

@درگوشی_عاشقانه000    

@baharrrrr400    

@ظهور313    

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ناناکورپهنوزاد_طبیعتمیم_مثل_مادرررباران1330مااهااناmoghi پانتا77skote کمپوت_گیلاسmalake_yazdahomashk ...

شروع از اینجاست 

پست هفتم تکراری هست 

شمارش به ترتیب 👇

۲۵

۲۷

۲۴

۲۸

۲۳

و۲۳

۲۵

۱۲

۱۵

۲۰

۲۶

۲۲

۲۳

۱۹

۲۵

۲۸

۲۶

۲۷

۲۷

۲

جمعا 🦋۴۴۷ نفردر ثواب سهیم بودن

@11aye @مائده6525221 @baharrrrr400 @گل_پاییز_ام

سلام من الان اومدم دیدم عزیزم 

هنوز تاپیک نزدین ؟

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام من الان اومدم دیدم عزیزم هنوز تاپیک نزدین ؟

سلام ظهور جان زدن عزیزم 

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚
شروع از اینجاست پست هفتم تکراری هست شمارش به ترتیب 👇۲۵۲۷۲۴۲۸۲۳و۲۳۲۵۱۲۱۵۲۰۲۶۲۲۲۳۱۹۲۵۲۸۲۶۲۷۲۷۲_______ ...

عزیزم خودتون هم مایل هستین کاربر تگ کنین ؟

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚
شروع از اینجاست پست هفتم تکراری هست شمارش به ترتیب 👇۲۵۲۷۲۴۲۸۲۳و۲۳۲۵۱۲۱۵۲۰۲۶۲۲۲۳۱۹۲۵۲۸۲۶۲۷۲۷۲_______ ...

۵۰  نفر  اول با @ظهور313    

۱۰۰ نفر دوم با. @baharrrrr400    

100نفر سوم با @مائده6525221    

۱۲۷ نفر چهارم با خودم

۱۰۰نفر آخر با @دلخوشی1  

⭕️ پست هفتم تکرار شده

اگه تونستین نفرات اول و آخر رو بهم بگیم

@ظهور313    🌹

متن تگ رو میشه بذارین🥰

سلام عزیزان مهدوی 🌻

به تاپیک مولا صاحب الزمان عج خوش آمدید

وَقُلْ جَاءَ الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ 

كَانَ زَهُوقًا ﴿۸۱﴾ اسرا🌟

بگو حق آمد و باطل نابود شد

آرى باطل همواره نابودشدنى است .

بله ظلم و باطل ماندنی نیست ..

این وعده نهایی خداست 📢

ما  با قدرت جلویش سد میشویم 👊

پایان شب سیه سفید هست ✌️

ان شاء الله با عبور از غربال ها با بصیرت و قدرت

پایان همه ی ظلم و ستم ها در جهان با فرج مهدی موعود عج به صبح وصال میرسه ☀️

اگر دوست داشتین صفحه اول تاپیک رو 

مطالعه بفرمایین🌹

@مائده6525221    

@دلخوشی1    

@baharrrrr400    

@ظهور313    

@نخودچی۱۴۰۳

۵۰ نفر اول با @ظهور313 ۱۰۰ نفر دوم با. @baharrrrr400 100نفر سوم با @مائده6525221 ۱۲۷ نفر چهارم ...

عزیزم واسه من شروعش میشه از همون پست هفتم که تکراریه 

حالا نمی‌دونم همون هم حساب کنم تو شمارشم یا نه؟

گیج شدم 🤕

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
عزیزم واسه من شروعش میشه از همون پست هفتم که تکراریه حالا نمی‌دونم همون هم حساب کنم تو شمارشم یا نه؟ ...

ظهور جان از اول تا خود reyhiii

@baharrrrr400    

از خانومیم ۵۸۸۱ تا  خود ۵۰parwane

@مائده6525221    

از انوشه ۶۲۹۰ تا آخر afsoongar65

@نخودچی1403    

از پری ۲۳۲۶  تا آخر راحیه _s

@دلخوشی1    

از  النازززززیییی الی آخر

سلام خانما گلامروز ساعت ۳ بعد ظهر تاپیک داریم اگر میتونید خودتون برسونید استارتر دلخوشی1عاقبت تون بخ ...

سلام چقدر دیر گفتین🥲

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄