2777
2789
عنوان

یک" قُل هُوَالله "هدیه به آقاامام زمان عج💚🪴🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 54630 بازدید | 8933 پست

﷽❣️

الف، لام، ميم.آيا مردم پنداشتند كه چون گفتند: ايمان آورديم،رها مى‌شوند و ديگر موردآزمايش قرار نمى‌گيرند؟!

در حالى كه بدون ترديد كسانى را كه پيش از ايشان بودند آزموديم تا خداوند كسانى را كه راست گفتند معلوم دارد و دروغگويان را (نيز) معلوم نمايد.🤌

آیه ۲و۳ سوره عنکبوت🌟

كلمه‌ى «فتنة» به معناى گداختن طلا براى جدا كردن ناخالصى‌هاى آن است و چون درحوادث و سختى‌ها جوهره‌ى انسان از شعارهاى دروغين جدا میشود، حوادث و آزمايش‌ها را «فتنه» مى‌گويند.

امتحان برای چی❓️👇❗️

برای اینکه ثابت بشه وقت عمل که میرسه، آیا پای  اعتقادات و ایمان مون هستیم یا نه ؟!

و یا فقط تو‌ سخنرانی استادیم !!😊

این جاست که میگن :

سعدیا گرچه سخندان و مصالح گویی

به عمل کار برآید به سخندانی نیست.

کما اینکه که اگر آزمایشی نباشه امتیاز و پاداش 

و جزا بی معنی میشه ..

امام رضا (علیه السلام) فرمود: «آنچه انتظارش 

را می‌کشید محقّق نخواهد شد تا اینکه خالص گشته وآزمایش شوید تا آنجا که عدّه‌ی کمی از شما باقی بمانند...

(تفسیر اهل بیت ع_ ج۱۱، ص۳۰۶)

⚠️مراقب غربال های پیش رو باشیم .

🌹با نوشتن______  درثواب تاپیک سهیم باشیم. دوست داشتین بگین تاپیکهای مهدوی تگتون کنیم 🥰

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@نخودچی1403 سلام خواهر خدا قوت بده عزیزم ☝️

سلام🌹 وهمچنین عزیز جوون میشه راهنمایی

کنین رنگ ها  تغییر لازمند؟ بنظرتون چطور بهتر

میشه؟ تصویر ؟  هشتگ؟ 🥰

@ظهور313    

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

﷽❣️

الف، لام، ميم.آيا مردم پنداشتند كه چون گفتند: ايمان آورديم،رها مى‌شوند و ديگر موردآزمايش قرار نمى‌گيرند؟!

در حالى كه بدون ترديد كسانى را كه پيش از ايشان بودند آزموديم تا خداوند كسانى را كه راست گفتند معلوم دارد و دروغگويان را (نيز) معلوم نمايد.🤌

آیه ۲و۳ سوره عنکبوت🌟

كلمه‌ى «فتنه» به معناى گداختن طلا براى جدا كردن ناخالصى‌هاى آن است و چون درحوادث و سختى‌ها جوهره‌ى انسان از شعارهاى دروغين جدا میشود،  حوادث و آزمايش‌ها را «فتنه» مى‌گويند.

امتحان برای چی❓️👇❗️

برای اینکه ثابت بشه وقت عمل که میرسه، آیا پای  اعتقادات و ایمانِمون هستیم یا نه ؟!

و یا فقط تو‌ سخنرانی استادیم !!😊

این جاست که میگن :

سعدیا گرچه سخندان و مصالح گویی

به عمل کار برآید به سخندانی نیست.

کما اینکه که اگر آزمایشی نباشه امتیاز و پاداش 

و جزا بی معنی میشه ..

امام رضا (علیه السلام) فرمود: «آنچه انتظارش 

را می‌کشید محقّق نخواهد شد تا اینکه خالص گشته وآزمایش شوید تا آنجا که عدّه‌ی کمی از شما باقی بمانند...

(تفسیر اهل بیت علیهم السلام_ ج۱۱، ص۳۰۶)

⚠️مراقب غربال های پیش رو باشیم .

🌹با نوشتن______  درثواب تاپیک سهیم باشیم. دوست داشتین بگین تاپیکهای مهدوی تگتون کنیم 🥰

﷽❣️الف، لام، ميم.آيا مردم پنداشتند كه چون گفتند: ايمان آورديم،رها مى‌شوند و ديگر موردآزمايش قرار نمى ...

سلام عالی عزیزم 

خدا قوت

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
﷽❣️الف، لام، ميم.آيا مردم پنداشتند كه چون گفتند: ايمان آورديم،رها مى‌شوند و ديگر موردآزمايش قرار نمى ...

@دلخوشی1    

عزیزم متن اصلی و تصویرش

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

سلام خانما گل

امروز ساعت ۳ بعد ظهر تاپیک داریم 

اگر میتونید خودتون برسونید 

عاقبت تون بخیر ✋ 

@نخودچی1403    

@گل_پاییز_ام    

@مهدی_بیا_omidezahra    

سلام خانما گل

استارتر دلخوشی1

عاقبت تون بخیر ✋ 

@afsooonnn  

@mozhgan_0075      

@delbarasham    

@__banooo2__    

سلام خانما گل

استارتر دلخوشی1

عاقبت تون بخیر ✋ 

@mamanyasnajoooooon    

@مااهاانا    

@همونهمیشگی    

ظهور جان سلام من هستم

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

@11aye    

@مائده6525221    

@baharrrrr400    

@گل_پاییز_ام    

ظهور جان سلام من هستم

آیه جان متنها رو تقسیم میکنی؟

کلا ۵متن هست وپست اربعین اول باشه 

سلام بچه ها به منم متن بدین

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
آیه جان متنها رو تقسیم میکنی؟ کلا ۵متن هست وپست اربعین اول باشه

باشه عزیزم 

لایکم کنید متن بدم

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی