2777
2789
عنوان

یک" قُل هُوَالله "هدیه به آقاامام زمان عج💚🪴🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 53791 بازدید | 8831 پست

🖤💔امام زمان علیه السلام، در مجالس عزاي امام حسين علیه السلام تشريف ‌فرما مي‌شود، 

اگر ...

✨مرحوم آیت الله تولایی خراسانی در سخنرانی خود در مسجد جمعه اصفهان می‌فرمود:

▪️امام زمان علیه السلام، مخصوصاً در مجالس عزاي امام حسين علیه السلام تشريف ‌فرما مي‌شود. البته در آن مجلسی از عزاي امام حسين علیه السلام كه سه شرط در آن باشد: 

شرط اول: باني، نظرش فقط و فقط تسلاّي قلب حضرت زهراء علیهاالسلام باشد. هيچ هوي و هوس ديگري، هیچ هدف دیگری غير از تسليت و تسلاّي خاطر حضرت صدّيقه علیهاالسلام نداشته باشد

✨رکن دوم : مستمع كه در آن مجلس مي ‌رود، فقط به منظور تسلاّي خاطر حضرت زهراء علیهاالسلام و اميرالمؤمنين علیه السلام و پيغمبر صلّی الله علیه و آله برود، و هيچ هدف ديگري نداشته باشد. 

ركن سوم: خواننده، خواه واعظ باشد،خواه روضه ‌خوان و مرثيه ‌خوان، يا مداح يا نوحه ‌خوان باشد، او هم هيچ غرضي جز عرض ارادت به ساحت امام حسين علیه السلام و تسلاّي قلب پيغمبر صلّی الله علیه و آله و اميرالمؤمنين علیه السلام و حضرت زهراء علیها السلام نداشته باشد.

▪️اگر اين سه ركن در مجلسي پيدا شد، می‌خواهد غوغا و پرجمعيت باشد، می‌خواهد جمعيتی ‏اندك داشته باشد، در اين‌گونه مجالس گاهي به نگاهي دلي را شاد مي ‏كند. گاهي اين سلطان حقيقي به بنگاه آن درويش مي‏ رود. گاهی از روزنه آن خانه، آفتاب جمالش را متلألأ مي ‏كند. 

اين مطلب را كه مي ‏گويم، ديده  شده است كه مي ‏گويم. لفظ نمي ‏گويم. به احتمال و به خيال و به توهّمات و به نقل‌هاي پوسيده اين و آن، اتكاء نمي ‏كنم. ديده شده است که در مجلس عزاي امام حسين علیه السلام آمده و گريه كرده ‏است. 

#اللهم‌عجـل‌لولیڪ‌الفـرج 

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚

سبک زندگی مهدوی

◾️میخواهید ثواب عزاداری امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف در محرم برای شما هم محاسبه شود؟!

روایت زیر را بخوانید و به آن عمل کنید🔻

قَالَ قَالَ رَسُولُ اللَّه ص مَنْ عَزَّى مُصَاباً كَانَ لَه مِثْلُ أَجْرِه مِنْ غَيْرِ أَنْ يَنْتَقِصَ مِنْ أَجْرِ الْمُصَابِ شَيْئاً

📜الكافی، ج ۳ ص ۲۰۵

هرکس به عزاداری تسلیت بگوید، به اندازه اجر آن عزادار بدون این که از اجر او کاسته شود به تسلیت گوینده اجر داده می شود.

▪️در عزاداری ها، آن هنگام که دلت به درد می‌آید و اشکت سرازیر میشود ، دستت را بر روی سینه بگذار و آرام زمزمه کن :

آجَرَکَ الله یا بَقیَّهَ الله فی مُصیبَتِ جَدِّکَ الحُسین علیه السلام...

◾️ بگذار همدردیت با صاحب اصلی عزا ، مرهمی بر دل داغدارش باشد و مولایت بداند در این روزهای پُر درد ، همّ و غمت ، غربت و غصه‌ی امام زمانت است...

⛅️اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج⛅️  خــــ🫶🏻ــدای مــن !     چقدر زیباست امید به رحمتت ! و چه زیباتر اجابتت .....!جانا ! بهتر شدن روز به روز حال روحی ام را تنها از قدرت و مهر بی کرانت میبینم ...تو را سپاس.خدای مهربانم !...من عشق و آرامش و شادی را در زندگی ام تنها از تو و دستان پر مهر و قدرتت می بینم‌🌱💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

✨بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم✨

سلام مولای من مهدی جان!

امروز خداوند بزرگ را به یادگار عزیز امام حسن علیه‌السلام سوگند می‌دهیم ...

که به احترام طنین گام‌های پرصلابت حیدری‌اش در میدان ...

و پژواک رجزهای مردانه‌اش ...

و عطر بهشتی و احمدی‌اش ...

و غیرت بی بدیل و مجتبایی‌اش ...

شما را برساند ...

خداوند را سوگند می‌دهیم که به حق آخرین نظاره ی اشک آلود اباعبدالله برقامت یادگار برادرشان ، شما را برساند💔

#اللهم‌عجـل‌لولیڪ‌الفـرج 

•|بِسمِ‌اللھِ‌‌الذۍخَݪق‌الْمَھد؎•.

سلام مولای سوگوارمان، مهدی جان! 

امروز که روضه ی " اربا اربا " مدام پیش چشمان نازنینتان مرور می شود ، بر قلب شریف و مهربانتان چه می گذرد ؟ ...

چقدر اندوه شما سنگین است  ..

چقدر جان شما غمناک است ..

ای کاش به حرمت این روزهای اشکبار و معطر ، خداوند ظهورتان را برساند ...

پدر و مادر و جان و همه ی هستی‌مان بفدای قلب شرحه شرحه و پرالتهابتان:)💔

أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج وَ فَرَجَنا بِهِ 🕊

🌹امام حسین علیه السلام:

به خدا قسم خون من از جوشش نخواهد افتاد تا اینکه خدا مهدی(عج) را برانگیزد و او انتقام خونم را بگیرد.

📕 بحارالانوار ج۴۵ ص۲۹۹

تنها ماهی که شهادت ندارد...

شعبان است🙃

تنها ماهی که تولّد ندارد...

محرّم است

این یعنی...

"حسیـ❤️ـن"...

محور "شادی و غم" است

امسال قرار شده

رو تغییر نیت در ماه محرم کار کنیم ... 

یعنی چی ؟ 

یعنی نیت کنیم هر عملی ، هر خدمتی ، هر حرکتی در عزاداری سیدالشهدا نذر ظهور امام زمان ... 

میخوای تو ماه محرم ، غذای نذری آماده کنی ، اول نیت کن این غذا نذر ظهور امام زمان آماده میشه ، بعد روی درب نذری یه کاغذ بزن که این غذا به نیت تعجیل در فرج مولا آماده شده با ذکر یک صلوات میل شود ....‌ 

سخت نیست ... ساده ترین قدم ... همین تغییر نیت توست ، همین زمینه ساز ظهوره ‌... 

میتونی نیت زیارت عاشوراهایی که تو ماه محرم میخونی رو نذر ظهور کنی , میتونی عشق امام حسین از حاجت دل خودت بگذری و بگی امسال نیتم برای فرزند حسین ؟ 

میخوای گوسفند قربونی کنی ؟ خب تو که این همه هزینه کردی ، یه نیت به کارت اضافه کن ... این گوسفند رو قربونی میکنم نذر ظهور ... 

ماه محرم ، خیلیا دوس دارن درب خونه شون پرچم بزنن ، این خانه عزادار حسین است ... میتونی چندتا پرچم بخری و به چند نفر بگی این پرچم هارو نذر ظهور خریدم ، شما سر در منزلتون نصب می کنید ؟ 

یادت نره تمام عزاداری هات رو نذر ظهور کنی ، قطره قطره اشکات رو به امام زمانت هدیه کن ... همونجایی که قلبت درد گرفت ، اشکت سرازیر شد ، برای غربت فرزند حسین بگو اللهم عجل لولیک الفرج .... تو همون حال و هوای اشک ، برای مولات دعا کن .... 

اگه تو هیئت چایی می ریزی ، بگو یا امام حسین  اومدم چایی بریزم که هدیه کنم برای ظهور فرزندت ...  

میخوای بری هیئت ؟ از همون لحظه ای که کفش هاتو میپوشی ، بگو خدایا من چیزی ندارم جز قدم ، تو مسیر هیئت ، تو مسیر عزاداری امام حسین قدم برمیدارم ، نذر ظهور ... 

میگن هر عملی که به امام حسین وصل بشه ، امتیازش خاصه ... حالا که تو ماه محرم قراره یه قدم برداریم که عجیب خدا میخرتش ، چرا خرج ظهور نکنیم ؟ 

اگه تو مراسم عزاداری ، خادم هستی ، همون جارو زدن ، همون زیراندازی که روی زمین پهن میکنی تا مردم بیان بشینن ، همون جمع کردن زباله ها ، همون نایلونی که به مردم میدی تا کفش هاشونو بزارن ، همون دستمال کاغذی که پخش میکنی ، ببین همه رو نیت کن ، همه رو به بالاترین قیمت ازت میخرن .... بگو خدایا اینا کارایی که با دل ، با عشق به حسین انجام دادم ، همه رو بخر نذر ظهور .... 

دیگه ساده تر از این هست ؟ ماه محرم لباس مشکی میخوای بپوشی ؟ همین رو نیت کن برای ظهور ... 

تو فضای مجازی ، ده تا مخاطب داری ، صدتا مخاطب داری ؟ بیشتر ؟ طبق همین حرفا روزی یه استوری بزار نذر ظهور .... من ، تو ، همه باهم باید یک دل و یک نیت بشیم .... باید به همه بگیم تا باهم قشنگ ترین اتفاق رو رقم بزنیم .... 

الان میگی من ماه محرم جایی نمیرم ، فقط تو خونه هستم ... من چیکار کنم ؟ 

تو همون خونه از اول صبح نیت کن ، خدایا خادمی امام حسین تو هیئت رزقم نشد ، اما میخوام تو این خونه خادم الحسین باشم ... هر کاری که تو خونه انجام میدم از غذا پختن تا نگهداری بچه و .... همه اش به عشق امام حسین برای فرزند حسین ... 

سخت نیس ، فقط باید بخوای ... 

از اون دسته از افرادی نباشیم که برای امام حسین اشک میریزیم اما بیخیال فرزند حسین زندگی می کنیم .... 

ببین چجوریه که خود امام حسین گفته : 

«مهدى ما مظلوم است،😭 بیش از آنچه نوشته و گفته شده باید درباره‏ اش نوشت و گفت.»

@خانمحاجآقا    

بچه ها هر کدوم میتونید استارتر بشید بگین

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

📌 به چی مشغولیم؟

🌅 ‌‌‌‌‌‌حتما از مردم زمان #امام_حسین

سؤال می‌شه که روز عاشورا که

امامتون رو شهید کردن شما

کجا بودین⁉️

به نظرتون از ما سؤال نمی‌شه که

وقتی امام زمانتون تنها، غریب، آواره

و طردشده بود، شما به چی مشغول

بودین!؟!!

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

✅ راه نجات در آخر الزمان!

💠 پیامبر اکرم (ص) فرمودند که در سمت راست عرش الهى نوشته شده است:

🌕 اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة✨

🔸 به درستى که حسین(علیه السلام) چراغ هدایت و کشتى نجات است!!

🔺 در بزرگ‎ترین آزمون و فتنه بشری یعنی ماجرای قیام امام حسین (ع) و ماجرای عاشورا کسانی که سوار بر کشتی نجات امام حسین علیه‌السلام شدند، از طوفان بلایا در امان ماندند که این ماجرا تا آینده و رسیدن به دوران ظهور امام زمان (عج) ادامه دارد...

در واقع می‎توان گفت مردم همچنان نیازمند چراغ هدایتی امام حسین علیه‌السلام هستند، و در این مسیر باید دستگیری شوند تا با اندک فتنه‎ای از مسیر دور نشوند تا اینکه به ساحل نجات و آن سرزمین آرمانی یعنی سرزمین ظهور برسند.🌿🌼"

#محرم

#درس‌عاشورا_تا_ظهور

مهدیِ امروز همان حسینِ دیروز است!

🔸بدون شک یاری امام معصوم و خدمت به او از بزرگترین توفیقات الهی است!"

🔺 در این میان یاری امام حسین (ع) به قدری عظمت دارد که امام زمان (ع) در زیارت ناحیه مقدسه خطاب به جد بزرگوارشان می‌گویند:

🔺 اگر روزگار مرا به تأخير انداخت و مقدّرات، از ياری و نصرت تو [در روز عاشورا] باز داشت، هر آينه من صبح و شام بر تو ندبه می‌كنم و به جای قطرات اشك، بر تو خون می‌گريم

🔺 آرزوی همه ما هم این است که ای کاش روز عاشورا در رکاب ارباب بودیم و در آغوش ایشان به شهادت می رسیدیم. به همین دلیل در زیارت وارث خطاب به امام حسین (ع) عرض می‌کنیم:

🔸 يا لَيْتَنِي كُنْتُ مَعَكُمْ فَأَفُوزَ فَوْزاً عَظِيماً: ای کاش با شما بودم و به رستگاری بزرگ می‌رسیدم.

🔹 خدمت به امام زمان (ع) و یاری ایشان هم به اندازه یاری امام حسین (ع) عظمت دارد. از کلام امام صادق (ع) می توان این مفهوم  را دریافت که فرموده‌‌اند:

🔹 اگر او [مهدی] را درك مي‏ كردم، همه عمر را با خدمت‏گزاری او سپری می‌كردم. (بحارالانوار، ج ۵۱ ص ۱۴۸)

🔹 اگر می خواهیم ببینیم در آرزویی که برای یاری امام حسین (ع) می کنیم صادق هستیم یا نه؛ باید ببینیم امروز چقدر به امام زمانمان خدمت می‌کنیم؟

📌#تقلب

°↲ حواستون باشه تو این ایام حسینی

کوچکترین کاری رو هم که انجام می‌دین

حتی شده یه لبخندمهربون به یه بچه

به عشق امام حسین باشه و به نیت

فرج حضرت قائم 🌱:)

و بالعکس از خود آقا مدد بگیریم که

ماه #محرم کمتر و یا اصلا گناه نکنیم... 💥

▫️خوش بحال کسانی که هم زنجیر می زنند!

▪️و هم  زنجیرهای غیبت را از پای امام زمانشان باز می کنند...!

▫️هم سینه می زنند!

▪️و هم به فکر سینه پر درد و غم و اندوه امام حی خویش هستند...!

▫️هم اشک می ریزند!

▪️و هم غصه چشمان مولایشان که صبح و شام بر مصائب جد غریبش خون گریه می کند هستند...

▫️هم سفره می اندازند!

▪️و هم سر سفره امام زمانشان نمکدان نمیشکنند..!

▪️آنوقت با افتخار می گویند:

▫️یاحسیـن

اشک می‌ریزند بر مظلومیت سالار شهیدان و غربت امام زمانشان و برای فرج منتقم آل محمد صلوات الله علیهم اجمعین با اضطرار دعا می‌کنند

📌 نتیجه مهم نیست وقتی…

◽️ یاران حسین را ببین! برای پیروزی به میدان نمی‌روند؛ به نبرد یزیدیان هم نمی‌روند؛ می‌دانند به ظاهر شکست می‌خورند اما آمده‌اند تا روی تاریخ را کم کنند.

◾️ با هر چه «بهانه» است، می‌جنگند: «من یک نفر به چه کار می‌آیم؟»، «زن و فرزند را چه کنم؟»، «من پیر و ناتوانم»، «من هنوز خیلی جوانم»، «کودکم»، «یک زنم» یا حتی «من گنه‌کارم»…

◽️ می‌بینی؟ آن‌ها ثابت کردند برای یاری نکردنِ امام زمانت هیچ عذری پذیرفته نیست. کنار امام زمان برای همه جا هست