✅بیایید با آمادن فصل عاشقی جوانهایمان را رها کنیم
✅بیایید دست از خردهگیری و موشکافی برداریم و بگذاریم این نوپایان وادی عشق پیِ فطرتهایشان گام بردارند
❗️آری محرم از راه نرسیده است، ولی صدای نوحهی ماشینش را بلند میکند و شیشه اش را پایین می آورد تا همه صدای نوحه اش را بشنوند
✅شاید او آنقدر شوریده و شیدای حسین بن علی است که میخواهد نام زیبای محبوبش را زودتر و بیشتر بشنود و شیشه ماشین را پایین می آورد تا دیگران هم بدانند او عاشق و دلداده ی #حسین است
❗️آری محرم نرسیده است اما لباس مشکیش را بر تن میکند و میرود تا دیوارهای هیئت محل را مشکی کوب کند
✅شاید او به تقدس این کار واقف است و مقدس ترین لباسش، لباس عزای حضرت سیدالشهداست. پس زودتر بر تن میکند تا بگوید من متبرک ترین لباسم را بر والاترین کار عالَم، بر تن کردم
❗️دستبندی بر دست دارد که من و تو نمیپسندیم؟
✅_ رهایش کن بگذار ارباب خودش ، دستش را بند میکند
❗️گردن آویزی به گردن آویخته که ما را خوش نمی آید؟
✅_ قدری درنگ کن ، حلقه ی عشق را پور علی بن ابیطالب به گردنش می آویزد
❗️گیسوانش را چنان مرتب کرده که نمادی از متانت ندارد؟
✅_بگذار به عصر عاشورا نسیمی از زلف آشفته بر سر نِی ، بر مشامش برسد، آنگاه سر زلفش گره میزند به زلف حضرت یار
❗️تنها تا عصر عاشورا عاشق است و سپس فارغ میشود؟
✅-همین که اجازت چند روز عاشقی را از ساحت بی بی دوعالم گرفته است، پس نوری در ضمیرش تابان است
❗️گمان میکنی به قصد ریا خدمت میکند؟
✅_در این دستگاه، ریا را هم خریدارند
❗️اعمالش زیبنده نیست و بر غربت اباعبدالله اشک میریزد؟
✅_اشک و آهش بر حضرت سیدالشهدا، عاقبتش ختم به خیر میکند
❗️آهنگ نوحه خوانیش را نه تو میپسندی و نه من
✅و آنکه باید مرهمی بر دل داغدارش گذارده شود، نه تو هستی و نه من
زهیر عثمانی مذهب و وهب مسیحی را شاید اگر به میز قضاوت من و تو می آوردند، همان لحظه ی اول مردودشان میکردیم و پرونده ی اعمالشان در هم میکشیدیم
بگذاریم جوانهایمان با همین شور و حالی که در دل دارند بیایند و دستی در سفره ی احسان و کرامت حضرت سیدالشهدا دراز نمایند
هدایت ها و دلسوزی هایمان را بگذاریم برای چند روزی آن طرف تر، مبادا عشقشان را دلزدگیی ایجاد کنیم
شاید چنان نمک گیر این سفره شدند که دیگر دلشان نیامد قدمی آن طرف تر روند
شاید به اعمالی نه شایسته و زیبنده، روزی در میان روضه ها، سر به زیر انداخته ، زیر لب (هل لی مِن توبه ) گفتند و شاید از جانب ارباب کرم ( اِرفَع رَاءسَک) شنیدند...