2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62910 بازدید | 11733 پست
سلام فعال شد وقتی با دیبی وارد شدید یک ایمیل معتبر بدید جایگزین کنیم براتون چون ایمیل رو ندونید اگر ...

سلام،نی نی یار۵من میخوام فقط اسممو عوض کنم همین😢

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام،نی نی یار۵من میخوام فقط اسممو عوض کنم همین😢

منم فقط میخوام اسمم عوض کنم 

راز رسیدن فقط همین بود کافی است انار دلت ترک بخورد ...خواهشن منو وقتی انار دلتون شکست دعا کنید که زودتر ازدواج کنم   ممنون   

سلام من موقع ثبت نام يادم رفت امضا بزنم ميخواستم ببينم الان ميشه اين كارو كرد يانه چون بچه ها روديدم امضاشون و عوض ميكنن تند تند ممنون

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
سلام میشه کل تاپیکای منو حذف کنید ؟؟ممنون میشم

سلام کل تاپیک نداریم حذف فقط دو مورد ضروری ش رو لینک بذارید

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام نی نی یار جون مهربون.توروخدا لطفا میشه کل تاپیکای منو ببندید لطفا دعاتون میکنم خواهش میکنم

سلام تاپیک هاتون موردی نداره فقط یکیش بود که بستم فقط تاپیک های خیلی خصوصی کاربرا رو میبندیم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام عزیزان لطفا اینا حذف کنید https://www.ninisite.com/discussion/topic/1412881/دی%d ...

سلام دومی حذف شد اولی هم برای سایته که بسته نمیشه

سلام لطفا تاپیک های قبلی منو حذف کنید

سلام فقط خاطرات زایمان بسته شد بقیه اش موردی نداشت

سلام میشه لطفا تمام تاپیک های قبلی منو حذف کنید

سلام حذف کامل نداریم 

فقط دو مورد خیلی ضروری رو میبندیم از تاپیک های قدیمی هم نه فقط تاپیک های جدیدتون دو مورد لینک بذارید اینجا

سلام فعال شد وقتی با دیبی وارد شدید یک ایمیل معتبر بدید جایگزین کنیم براتون چون ایمیل رو ندونید اگر ...

سلام با این همه پست که اسم رو نمیشه تغییر داد ، بعد هم اسمتون خوب و تکه