کاربران عزیز این تاپیک ایجاد شده است تا کاربران هر گونه مشکل در خصوص مشکلات فنی کاربری خود دارند به اینجا مراجعه کرده و مسائل خود را ارسال کنند. و از ایجاد تاپیکهای متفرقه جلوگیری کنند. به غیر از اینجا می توانید در تماس با ما یا به شکل پیغام خصوصی با من در تماس باشید.
من بعد از مدتها وارد حساب کاربریام شدم و میخواستم موضوع تبادل نظر جدید ایجاد کنم، اما متأسفانه هر چی سایت رو زیر و رو میکنم نمیتونم متوجه بشم که چه طوری باید این کار رو بکنم. هیچ گزینهای برام وجود نداره. هم با نسخه موبایل امتحان کردم هم نسخه پیسی. لطفاً راهنماییام کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.
راستی خانوم تهرانی تاپیک من و1دنیا کاکتوس مال منه قبلا کاربریم اسمش yasamin بود با اون نتونستم وارد بشم کاربری جدید زدم با اون وارد میشم نمیشه کاربری قبلیمو راه بندازین واسه تغیرات صفهات اولیه لازمش دارم