کاربران عزیز این تاپیک ایجاد شده است تا کاربران هر گونه مشکل در خصوص مشکلات فنی کاربری خود دارند به اینجا مراجعه کرده و مسائل خود را ارسال کنند. و از ایجاد تاپیکهای متفرقه جلوگیری کنند. به غیر از اینجا می توانید در تماس با ما یا به شکل پیغام خصوصی با من در تماس باشید.
گاهی پیش میاد تو اعلانم همون لحظه لایک میبینم باز میکنم میبینم مبحث تعطیل شده ولی مرتب تا چند ساعت بعدش لایک میبینم تو اعلانم. یعنی فقط من نمیتونم ببینم تاپیک رو؟ برای همه همزمان بسته نمیشه؟ لطفا برای حواب ریپلای کنید تا ببینم ممنون
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام یه سوال دارم گاهی پیش میاد تو اعلانم همون لحظه لایک میبینم باز میکنم میبینم مبحث تعطیل شده ...
سلام
خیلی از کاربر ها میدونن امکانش هست تاپیک تعطیل بشه یا کار دارن نمیتونن همون موقع تاپیک رو بخونن تمام صفحات تاپیک رو باز میکنن بعدا میخونن لایک هم میکنن
تاپیکی که بزنه این مبحث تعطیل میباشد برای همه تعطیل میشه