2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 63002 بازدید | 11733 پست

سلام یه سوال دارم

گاهی پیش میاد تو اعلانم همون لحظه لایک میبینم باز میکنم میبینم مبحث تعطیل شده ولی مرتب تا چند ساعت بعدش لایک میبینم تو اعلانم. یعنی فقط من نمیتونم ببینم تاپیک رو؟ برای همه همزمان بسته نمیشه؟ لطفا برای حواب ریپلای کنید تا ببینم ممنون

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 1- من با موبایل نمیتونم وارد سایت بشم 2-تعدادپستهام چرا کم شده؟ 3- پنجره پست با موفقیت ثبت ش ...

سلام مرورگرتون رو عوض کنید امتحان کنید ببینید میشه یا نه

برای پست ها هم هر تاپیکی که پست گذاشته بودین و اون تاپیک بسته شده پستهای داخل اون تاپیک که گذاشته بودین بسته شده

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام من تازه عضو شدم و نمیدونم چطور میشه یه موضوع بحث یا یه سوال ایجاد کنم که بقیه بیان و جواب بدن ل ...

سلام این ویدیو که میذارم را تا اخر نگاه کنید یاد میگیرید

ویدیو

سلام یه سوال دارم گاهی پیش میاد تو اعلانم همون لحظه لایک میبینم باز میکنم میبینم مبحث تعطیل شده ...

سلام

خیلی از کاربر ها میدونن امکانش هست تاپیک تعطیل بشه یا کار دارن نمیتونن همون موقع تاپیک رو بخونن تمام صفحات تاپیک رو باز میکنن بعدا میخونن لایک هم میکنن

تاپیکی که بزنه این مبحث تعطیل میباشد برای همه تعطیل میشه

سلام خسته نباشید  نی نی یار عزیز لطفا تمام تاپیک های من به غیر از اخری رو پاک کنید ممنون

سلام فقط دو مورد میبندیم انتخاب کنید لینکش رو بذارید اینجا

هر تاپیکی که میخواهید بسته شود رو باز کنید بعد از بالای مرورگر ادرسش رو کپی کنید اینجا

لینک بذارید

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1377254/کلینیک-دامپزشکی-دکتر-افروز-جای-خوبیه

بی زحمت این تاپیک را حذف بفرمایید

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳