2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62910 بازدید | 11733 پست
نی نی یار لطفا دوتا تاپیک من رو حذف کنید ..مرسی لینک بلد نیستم بزارم 

سلام انجام شد

لینک گذاشتن کاری نداره تاپیکتون رو باز کنید از بالای مرورگر ادرسش رو کپی کنید اینجا برای دفعات بعد

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
یه سوال هم دارم .آیا هر کاربر فقط میتونه دوتا تاپیک رو حذف کنه؟؟ این یک قاعده کلی هست ؟؟  یا م ...

تاپیک های جدیدتون اگر جزء موارد ضروری باشه بسته میشه مثلا مسائل خصوصی یا خانوادگی عنوان شده باشه

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نی نی یار لطفا تاپیک آخر من رو حذف کن هر چه زودتر ممنون میشم.

بسته شد همیشه لینک بذارید اینجا

نی نی یار شما اصلا حواستون به تاپیک هایی که زده می شه هست ؟؟؟؟ از دیروز تاحالا چندین تاپیک با محتوای ...

رسیدگی شده

سلام لطفا امکانی باشه تا بتونیم تایپیکای خودمون رو تعطیل کنیم..بعدشم دیشب یه تلیپیک خیلی بد درباره دیپ وب بود به جای اینکه تعطیلش کنید پربازدیدترین شد هر مادر بارداری خونده حالش بد شده این چه وضعیه اخه

لطفا اسم سایتم از نی نی سایت عوض کنید چون خدای نکرده اگه یه مادر باردار بیاد تو این سایت و تایپیکهای مث تایپیک دیش رو بخونه بجش سقط میشه همه مطلبی هست تو این سایت جز بچه داری واقعا من متاسفم برای شما 

سلام

1- من با موبایل نمیتونم وارد سایت بشم

2-تعدادپستهام چرا کم شده؟

3- پنجره پست با موفقیت ثبت شد لطفا حذف بشه

با تشکر فراوان     

من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.

نی نی یار عزیز ،بی زحمت آخرین تاپیک منو پاک بفرمائید.با تشکر❤

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳