کاربران عزیز این تاپیک ایجاد شده است تا کاربران هر گونه مشکل در خصوص مشکلات فنی کاربری خود دارند به اینجا مراجعه کرده و مسائل خود را ارسال کنند. و از ایجاد تاپیکهای متفرقه جلوگیری کنند. به غیر از اینجا می توانید در تماس با ما یا به شکل پیغام خصوصی با من در تماس باشید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نی نی یار شما اصلا حواستون به تاپیک هایی که زده می شه هست ؟؟؟؟ از دیروز تاحالا چندین تاپیک با محتوای خشونت، از نوع بسیار شدید همراه با عکس هایی که از دیپ وب گرفته شده و بسیار منزجر کننده هستن گذاشته شده. ایجاد کننده های تاپیک هم اینطور استدلال می کنن که ما در عنوان تاپیک زدیم که هرکس می ترسه نیاد پس مجازیم که با جزئیات از شکنجه ادم ها حرف بزنیم و ازشون عکس بذاریم و هرکی هم میترسه نیاد توی تاپیک . آیا خط مشی سایت شما اینه؟ هیچ خط قرمزی ندارید ؟ من برای اون تاپیک ها و پست ها گزارش زدم اما اصلا و ابدا توجه نکردین و حدود یک روز هست که اون تاپیک ها به قوت خودشون باقی هستن ..... سوال من از شما اینه که آیا اگه با همین استدلال در عنوان تاپیک بزنن بی جنبه ها نیان و داخل تاپیک حرفهای سیاسی بزنن و به شخص اول مملکت توهین کنن ، بازهم ساکت می مونید ؟؟؟؟؟ واقعا عملکردتون خجالت آوره این تاپیک محل تجمع مادران باردار و شیرده هست ..... متاسفم که اینقدر در کنترلش ضعیف عمل می کنید .