2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62910 بازدید | 11733 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم تهرانی

چرا تاپیک من حذف شده ؟

عنوان تاپیک :

پرند یا پردیس ؟ کدوم به تهران نزدیک تره

بزرگی میگفت وقتی دعا می کنید خواسته ها برآورده میشن برای دریافت اونها به این آدرس مراجعه کنید :
-بزرگراه ایمان
-میدان جهاد
-کوچه امید
-منزل صبوری

سلام وخسته نباشید من میخوام تمام تاپیک های که خودم ایجاد کردم حذف کنم چرا گزینه حذف نداره وباید چکارکنم

رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ
کاربران عزیز من هر روز این تاپیک رو چک میکنم و پاسخها رو ارسال میکنم برای دریافت پاسخهای خود به این ...

ببخشید اسم کاربری من سر هم هست لحظه ورود نمیتونستم جداکنم ارور میداد میشه شما جداکنید؟

سالی مکبراید

ازدواج هندونه در بسته بود برای من سفید شد، خداجونم اگه تقاص گناهه به حق بنده های مقربت بقیشو ببخش، دیگه برای همه چیز به تو توکل میکنم، همه چیو سروسامون بده  تو میتونی
سلام.  نمیتونم تاپیک بزنم

سلام چرا؟ چه پیامی میده؟ مرورگرتو عوض کن بعد

بزن رو این نوشته من عمومی باز میشه سمت راست موضوع جدید رو بزن

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام وقت بخبر چرا من نمی تونم تاپیک بزنم تو قسمت تبادل نظر هم که میرم اصلا همچین قسمتی وجود نداره

بزن رو این نوشته من عمومی باز میشه سمت راست موضوع جدید رو بزن

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام خانم تهرانی چرا تاپیک من حذف شده ؟ عنوان تاپیک : پرند یا پردیس ؟ کدوم به تهران نزدیک تره

سلام بررسی میکنم

سلام وخسته نباشید من میخوام تمام تاپیک های که خودم ایجاد کردم حذف کنم چرا گزینه حذف نداره وباید چکار ...

سلام صبر کنین گزینه ش رو میذاریم خودتون ببندین

نی نی یار جان توی ورژن جدید سایت نمیشه تاپیک مون رو حذف کنیم؟ گشتم حذف نداشت!

نه فعلا نمیشه ولی درست میشه

ببخشید اسم کاربری من سر هم هست لحظه ورود نمیتونستم جداکنم ارور میداد میشه شما جداکنید؟ سالی مکبراید

درست میشه

سلام  من خانم هستم میخام توی سایت برای مشاوره اعلام کنم ولی. چون بلد و تابحال فعالیت توی سایت نداشتم متاسفانه خانما فک کردن من اقا هستم و قصد مزاحمت دارم لطفا راهنمای کنید