2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62912 بازدید | 11733 پست

سلام خسته نباشین اگه میشه تاپیک خییلیییی دلم گرفته خیییلی که اخرایجادکردم تعطیلش کنیدممنون

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
نی نی یارجون اینم ایمیل دخترفروردینی Www.paria1396@gmail.com

خودم قطعش کردم نیامده داشت لینک گروه میذاشت ، این همه من تذکر میدم عضوگیری ممنوعه

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام نی نی یار عزیز خسته نباشین دوستم رمزشو یادش رفته لطف میکنید بفرستید ب ایمیلش  nayeri.farz ...

سلام احتمالا رمزو درست میزده کاربریش غیرفعال بوده الان فعالش کردم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام من سه تا پیام جدید دارم ولی نمیتونم بخونمشون چون تو قسمت پیامهای ورودی نیست. چیکار کنم؟

سلام اون پیاما مال کاربرانی که هست قطع شدن و باز نمیشه

سلام من میخام اسم کاربریمو درست کنید ورژن جدید که اومد نصف صفحه رو اسمم میگیره فاصله بین ب و آ رو بر ...

سلام فعلا این موارد رو به فنی ارجاع نمیدم چون الان مشکل سایت رو در دست دارن کارهای دیگه انجام نمیدن

سلام خسته نباشین اگه میشه تاپیک خییلیییی دلم گرفته خیییلی که اخرایجادکردم تعطیلش کنیدممنون

انجام شد

انجام شد

خیلی متشکر

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
سلام احتمالا رمزو درست میزده کاربریش غیرفعال بوده الان فعالش کردم

رمزش ب کل یادش رفته ممنون میشم بفرستین 

nayeri.farzaneh@gmail .com ایمیل 

نام کاربری هلنا ۹۵

شکرت خداجونم دخترم سلین صحیح و سالم بغلمه.انشاالله همه دوستام حاجت روا بشن.  
رمزش ب کل یادش رفته ممنون میشم بفرستین  nayeri.farzaneh@gmail .com ایمیل  نام کاربری هلن ...

در ضمن این نام کاربری مگه درست نیس ک با رمز میزنه میاد تو گفت یادم نیس زیاد

بیزحمت هم نام کاربریشو هم رمزو بفرستین

شکرت خداجونم دخترم سلین صحیح و سالم بغلمه.انشاالله همه دوستام حاجت روا بشن.  
رمزش ب کل یادش رفته ممنون میشم بفرستین  nayeri.farzaneh@gmail .com ایمیل  نام کاربری هلن ...

فرستادم چک کنین

سلام خسته نباشید من از طریق من تا دیروز از طریق اینترنت وارد سایت میشدم ولی یکدفعه نتونستم بیش از ده بار کلمه امنیتی رو صحیح وارد کردم ولی نشد بعد از طریق کروم وارد شدم ولی تاریخ عضویت قبلیم که29فروردین 95بود شده این ،اسمم از چیاا شده ،چیامیشه کمک کنید