2777
2789
عنوان

کیا با دوست پسرشون ازدواج کردن

123 بازدید | 13 پست

من کلا دوست پسر رو قبول ندارم 

ولی یه دختری آشنای دوستم بود با شوهرش تو بسیج دانشگاه آشنا شده بود دختره مذهبی و چادری فکر کن دوست پسر داشت بعدم ازدواج کردن 

ولی اون دوست بدبخت خودم تو همون بسیج با یکی آشنا شده بود ولی اون ولش کرد 🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند سال دوست بودیم الان یک ماه که عقد کردیم

چجوری از دوست به ازدواج رسیدین ؟ میشه توضیح بدی ؟🙂

اول خودش اومد جلو یا شما رفتی ؟ (برای دوستی منظورمه)

پیشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

چجوری از دوست به ازدواج رسیدین ؟ میشه توضیح بدی ؟🙂اول خودش اومد جلو یا شما رفتی ؟ (برای دوستی منظور ...

برای دوستی اون برای ازدواج هم اولش تا چند سال اول واقعا هیچ کدوم قصد ازدواج نداشتیم بعدش که رابطه جدی شد اولش به مامان من گفتیم بعد به خانواده اون بعد هی می‌گفت دیگه جدی کنیم به خانواده ام بگم که بیایم رسمی جلو دیدیم جفت مون می‌خوایم که در آینده هم باشیم همو درک می‌کنیم تو شرایطی که داریم دیگه قضیه رو رسمی کردیم 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
برای دوستی اون برای ازدواج هم اولش تا چند سال اول واقعا هیچ کدوم قصد ازدواج نداشتیم بعدش که رابطه جد ...

چند سال دوست بودین ؟ بعد چند سال تصمیمی گرفتین جدی کنین ؟ 

چند سالگی باهم دوست شدین ؟

پیشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

چند سال دوست بودین ؟ بعد چند سال تصمیمی گرفتین جدی کنین ؟ چند سالگی باهم دوست شدین ؟

5 سال دوست بودیم دو سال آخر تصمیم گرفتیم جدی کنیم الان که عقد کردیم 27 سال مونه وقتی دوست شدیم22 سالمون بود تقریبا 

5 سال دوست بودیم دو سال آخر تصمیم گرفتیم جدی کنیم الان که عقد کردیم 27 سال مونه وقتی دوست شدیم22 سال ...

از روز اول حس میکردین که رابطه تون به ازدواج ختم بشه یا فقط به قصد دوستی اوکی شدین ؟

از روز اول حس میکردین که رابطه تون به ازدواج ختم بشه یا فقط به قصد دوستی اوکی شدین ؟

از روز اول نه  قصد مون دوستی بود فقط وقتی شناختی نداشتیم از هم از خانواده هامون شناخت نداشتیم از هدف هامون و... چطور میشه به ازدواج فکر کرد بدون هیچ شناختی