2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62912 بازدید | 11733 پست
سلام من چند روز قبل تونستم یه تاپیک بزنم اما امروز هر کاری میکنم صفحه تایپ بران نمیاد ...خواهش میکنم ...

سلام اول مرورگرتو عوض کن

بزن رو این نوشته من عمومی باز میشه سمت راست موضوع جدید رو بزن

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام من میخام همه تاپیکام حذف بشه میشه حذفشون کنید میخام ازین ب بعددرمواقع ضروری فقط تاپیک بزنم ...

سلام فقط دو مورد میتونم حذف کنم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم نی نی یار. من تصمیم ندارم اینجا بمونم  اما فکر. میکنم قبلا گفته بودید. تاپیکهای مشاجره حذف ...

بله تاپیکهایی که پشت سر کاربرای دیگه باشه و توهین و دعوا باشه و لحنشون بد باشه بسته میشه ، ولی این تاپیک نه توهین هست نه لحن بد ، وقتی دو کاربر دارن بحث میکنن و ادب رو رعایت میکنن هیچوقت نشده تاپیک رو ببندم ، و هیچوقت تاپیکی که خلاف مقررات سایت نیست رو به درخواست کاربر دیگه ای نبستم و نمیبندم

سلام من چرا نمی تونم تایپیک بزنم

سلام مرورگرتو عوض کن

بزن رو این نوشته من عمومی باز میشه سمت راست موضوع جدید رو بزن

ترکیب عدد انگلیسی و حروف انگلیسیه.  درست وارد میکنم ولی اخطار میده.

یک بار کیبوردت رو انگلیسی کن برای اعدادش یه بار فارسی ببین درست میشه یا نه نشد بگو رمزو عوض میکنیم میفرستیم ایمیلت

سلام نی نی یارجون ،میشه کاربری دخترفروردینی روتاییدکنیدتابتونه واردسایت بشه ممنونم

سلام ایمیلش رو بدین

15 ام قطع دسترسی شدم و الان 19 ام هست  چرا برنگشت کاربری ؟ منم مجبور شدم جدید بسازم

امروز باز میشد

بله تاپیکهایی که پشت سر کاربرای دیگه باشه و توهین و دعوا باشه و لحنشون بد باشه بسته میشه ، ولی این ت ...

ممنون اتفاقا خوبه که باشه،کی میدونه شاید بقیه اینه عبرت بشه بقیه ندیده و. نشناخته به کسی اعتماد. نکنند یا بدونند اینجا چه  فضای خوبی ازدوستی برقراره اما اگر. امکانات سابق برقرار. بود. خوشحال میشدم چند. تا از پستهام را اصلاح کنم و طوری بنویسم که وقتی کسی بهم میگه بیخدا بقیه بدونن، بیوجدان و. بیخدا من نبودم که مورد. اماج این توهین ها قرار. گرفتم 

موفق باشید. 

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
سلام  با تمام وجوود درخواست دارم عضويت توي سايت سخت بشه كد ملي لازم بشه و اگه اسم و فاميل با ...

سلام به مدیریت ارجاع دادم

سلام نی نی یار عزیز خسته نباشین دوستم رمزشو یادش رفته لطف میکنید بفرستید ب ایمیلش 

nayeri.farzaneh@gmail .com ایمیل 

نام کاربری هلنا ۹۵

شکرت خداجونم دخترم سلین صحیح و سالم بغلمه.انشاالله همه دوستام حاجت روا بشن.  

سلام من میخام اسم کاربریمو درست کنید ورژن جدید که اومد نصف صفحه رو اسمم میگیره فاصله بین ب و آ رو بردارید تا کوچیک بشه

هر کس زِخزانه برد چیزی،گفتند مبر که این گناه است،تعقیب نموده و گرفتند!دزد نگرفته پادشاه است.....