کاربران عزیز این تاپیک ایجاد شده است تا کاربران هر گونه مشکل در خصوص مشکلات فنی کاربری خود دارند به اینجا مراجعه کرده و مسائل خود را ارسال کنند. و از ایجاد تاپیکهای متفرقه جلوگیری کنند. به غیر از اینجا می توانید در تماس با ما یا به شکل پیغام خصوصی با من در تماس باشید.
سلام خب باید تاپیکتون رو داخل فروشگاه ایجاد کنین داخل تبادل نظر بسته میشه برای عکس ها هم مرورگرتون ر ...
متشکرم از راهنمایی تون
چشم
لطف کردید
دانش آموخته معماری و معماری داخلی ، فعال حوزه طراحی دکوراسیون ، عضو تیم مشاوره معماری آنلاین اتود ______دوستان عزیز، با احترام، چنانچه تمایل دارید برای طراحی دکور منزل و مشاوره معماری و دکوراسیون رایگان و آنلاین راهنمایی تون کنم، لطفا من رو در تاپیک هاتون تگ بفرمایید و درخواست دوستی ارسال نفرمایید، متاسفانه ظرفیت دوستانم تکمیل شده_______ در صورت تمایل به دریافت مشاوره رایگان، آنلاین و در اسرع وقت، با جست و جوی سایت مشاوره دکوراسیون اتود در گوگل، سوالات تون رو برای همکاران بنده ارسال و پاسخ های کامل و سریع دریافت بفرمایید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانم تهرانی پیشنهاد. میدم یک پلاکارد. بزنید. سر. در. سایت همه تاپیک دعوای من را بخوانند. هرچقدر. از. نی نی یار. خواهش کردم ببنده نبست نمیدونم چرا حس میکنم مشکل خاصی هست در. ضمن امکان حذف پست که نیست پس بهتره تبلیغ کنید. از. جاهای دیگه هم بیاند. تماشا این را. از. شما میخوام نی نی یار. عزیز ظاهرا از. مجادله بدشون نمیاد
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
خانم نی نی یار. من تصمیم ندارم اینجا بمونم اما فکر. میکنم قبلا گفته بودید. تاپیکهای مشاجره حذف میشه حذف نکردید حداقل تبلیغ کنید. 😂😂😂
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘