2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62912 بازدید | 11733 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانوم تهرانی

وقتتون بخیر

احتراما یک گزینه بگذارید که بشه اعلانهارو یکجا پاک کرد 

ممنون

زندگی به من یاد داده برای داشتن آرامش و آسایش امروز را با خدا قدم بر دارم و فردا را به او بسپارم … زندگی زیباست!

سلام نی نی یار عزیز ، من یک تاپیک نیمه خصوصی زدم با عنوان نی نی یار تشریف بیارید 😀 ، شما یا خانم تهرانی امکان پست گذاشتن در اون تاپیک رو دارید ؟ اگر نه چطور دعوتتون کنم ؟ ممنون میشم زودتر تشریف بیارید ، بی نهایت معذرت می خوام که وقتتون رو این مدت زیاد گرفتم 🌷

یا رَب نظر تو برنگردد ...

خانمهای نی نی سایت منو می شناسن و این مورد خواهشا رفع کنید چون واقعا ناراحت کننده است من یه تاپیکی گذاشتم در مورد ساپورت نظر خواهی که نظرتان چیه بعد یه نفر میاد می زنه مشکوک و بلافاصله عدم تائید آخه اصلا اون خانمی که اینو نوشته منو نمی شناسه اصلا یه بارم تاپیکهامو نخونده که بیاد همچین چیزی بگه و بخاطر حرفش منو عدم تائید کاربری بزنند لطفا تائید نمائید

مژگان مامان علی جون

من یه خانم 38 ساله و یه پسر 18 ساله و تمام مشخصاتمم در پروفایلم بوده است؛ عاشق نی نی سایت بوده هستم و خواهم بود هر زمان که کاربری ام رو تائید کردین دوباره میام ولی نی نی سایت در قلبم هست همیشه
نام کاربری ام که متاسفانه اشتباها عدم تائید خورده بهش: مژگان مامان علی جون

بازم ممنون

سلام 

ورژن قبلی سایت، قسمت موضوعات مورد علاقه من مینوشت چندتا پیام جدید هر موضوع داره و موقع باز کردن اون موضوع، از اخرین پستی که خونده شده بود شروع میشد.

ولی الان  چیزی نمی مینویسه که چند تا پیام جدید هست و صفحه اول هر موضوع میاد.

راه حلی برای رفع این حالت وجود دارد؟