2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62910 بازدید | 11733 پست
سلام و عرض احترام سرکار خانم تهرانی  بنده شماره حساب و درخواست کمک زلزله زده ها متعلق به جمعی ...

سلام کلا شماره حساب گذاشتن تو سایت ممنوع هست هر شمار حسابی حتی محک چون اخیرا کلاهبرداری شده تو سایت اینجا تحت نظر فتا هست و خودشون هم ممنوع کردن هر شماره حسابی رو

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام من هم میخوام تاپیک هام حذف شه لطفا 

سلام حذف کل نداریم دو موردشو لینک بذارید اینجا می بندم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ...من یه عکس گذاشتم میخوام حذفش کنم....حذف نمیشه ...چیکار کنم

سلام ادرس تاپیک و شماره ضفحه ای که عکستون هست بدید پاک کنم

سلام میخوام ببینم کسی دمنوش بلوبری استفاده کرده ؟نحوه ی مصرف وزمان مناسب مصرفشو میخوام بدونم 

https://www.ninisite.com/video/42991/راهنمای-ایجاد-تاپیک-و-فعالیت-در-تبادل-نظر-از-طریق-موبایل-مرداد-96

سلام ادرس تاپیک و شماره ضفحه ای که عکستون هست بدید پاک کنم

سلام ....ممنون میشم...عکس دخترمه.....تایپیک علایم بارداری در روزهای اول.....اقدامیها برای بارداری بیان.......صفحه ی ۳۶۹....

این نیز بگذرد.....
سلام ....ممنون میشم...عکس دخترمه.....تایپیک علایم بارداری در روزهای اول.....اقدامیها برای بارداری بی ...

پاک شد

سلام۳ سوال چرا نمیشه تبادل نظرهایی که شرکت کردیم پاک شه؟؟

واینکه چرا فقط تاپیکایی که مشکلات خانوادهست پاک میشه بقیه تاپیکا نه؟؟

واخر اینکه چرا واسه تغیر اسم کاربری حتما باید حذف بشیم و دوباره عضو شیم؟؟

چشمانت را خوب باز کن و زل بزن به خوشبختیم این منم، همان آدمی که زمینش زدی، حالا درست دردست نیافتنی ترین نقطه ممکن از زندگیت ایستاده ام

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1326796/چجوری-سفر-میرید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1325501/کسی-این-مولتی-رو-استفاده-کرده

پاک میکنید لطفن

خدایا،به تو توسل میکنم و از تو مدد میجویم و به تو اعتماد میکنم...الهم صلی علی محمد و اله محمد
2810