2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62912 بازدید | 11733 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوم تهرانی

وقتتون بخیر

احتراما یک گزینه بگذارید که بشه اعلانهارو یکجا پاک کرد 

ممنون

زندگی به من یاد داده برای داشتن آرامش و آسایش امروز را با خدا قدم بر دارم و فردا را به او بسپارم … زندگی زیباست!

سلام نی نی یار عزیز ، من یک تاپیک نیمه خصوصی زدم با عنوان نی نی یار تشریف بیارید 😀 ، شما یا خانم تهرانی امکان پست گذاشتن در اون تاپیک رو دارید ؟ اگر نه چطور دعوتتون کنم ؟ ممنون میشم زودتر تشریف بیارید ، بی نهایت معذرت می خوام که وقتتون رو این مدت زیاد گرفتم 🌷

یا رَب نظر تو برنگردد ...

خانمهای نی نی سایت منو می شناسن و این مورد خواهشا رفع کنید چون واقعا ناراحت کننده است من یه تاپیکی گذاشتم در مورد ساپورت نظر خواهی که نظرتان چیه بعد یه نفر میاد می زنه مشکوک و بلافاصله عدم تائید آخه اصلا اون خانمی که اینو نوشته منو نمی شناسه اصلا یه بارم تاپیکهامو نخونده که بیاد همچین چیزی بگه و بخاطر حرفش منو عدم تائید کاربری بزنند لطفا تائید نمائید

مژگان مامان علی جون

من یه خانم 38 ساله و یه پسر 18 ساله و تمام مشخصاتمم در پروفایلم بوده است؛ عاشق نی نی سایت بوده هستم و خواهم بود هر زمان که کاربری ام رو تائید کردین دوباره میام ولی نی نی سایت در قلبم هست همیشه
نام کاربری ام که متاسفانه اشتباها عدم تائید خورده بهش: مژگان مامان علی جون

بازم ممنون

سلام 

ورژن قبلی سایت، قسمت موضوعات مورد علاقه من مینوشت چندتا پیام جدید هر موضوع داره و موقع باز کردن اون موضوع، از اخرین پستی که خونده شده بود شروع میشد.

ولی الان  چیزی نمی مینویسه که چند تا پیام جدید هست و صفحه اول هر موضوع میاد.

راه حلی برای رفع این حالت وجود دارد؟