2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62910 بازدید | 11733 پست
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1133898&PageNumber=7 خانم تهرانی این تاپیک جدید مامان محمد همه رو گزاشته سرکار بی ادب و بی شخصیته همش تاپیک ای چرت می نه خواهش میکنیم رسیدگی کنید
امروز من تقصیر دیروزه فردای من چه بی تقصیر می سوزه........😢😢😢😢😢😢😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم تهرانی سلام من چندبار در قسمت تماس با ما درخواست دادم نام کاربریم را عوض کنید به *۲+۲* اما هربار به *؟+؟* تغییر دادید. ممنون میشم اصلاح بشه به *۲+۲*
این نیز میگذرد..........مثل زندگی
خانم تهرانی من تایپیکی به نام"کسایی که دنبال آهنگ رقص میگردن بیاین توووو کلی آهنگ گذاشتم براتون" دارم ولی به لیست تایپیک هایی که ایجاد کردم اضافه نشده. میشه این تایپیکمو به لیست تایپیک های ایجادشده ی بنده اضافه کنین. مرسی بابت زحماتتون
من ازت حاجتمو گرفتم😍 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)💚 خدایا شکرت
سلام خانم تهرانی، ممنونم ک مشکل رفتن ب پروفایل دیگر کاربران از طریق نسخهء موبایل رو حل کردید. نرم افزار مختص ب موبایل هنوز خیلی جایِ کار داره. موضوع عکس کاربریم هم ک همچنان پابرجاست. ممنون می شم رسیدگی کنید. روزتون خوش
وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
سلام خداقوت تاپیک من مدت یک هفته ای است دچار اختلال شده پاسخ می دم قابل مشاهده نیست و مجدد باید پاسخ بدم. در حال حاضر هم صفحه اخر تاپیک پایش کودک قادر به پاسخگویی نیستم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=676874&PageNumber=341 ممنون می شم مسئله رو برطرف کنید تا بتونم پاسخگوی کاربران محترم باشم با تشکر از شما
موضوع بعدی اینکه کاربر طلاخانومی که برعلیه من تابیک زده بود متاسفانه مشخص شده که دخترعموی من بوده که با سیستم من اقدام کرده به ثبت نام و موفق شدم که کاربری و رمز عبورشو ببینم.اکه امکانش هست قطع دسترسیش کنید و کاملا حذفش کنید این کاربری باعث سؤتفاهم درباره من تو سایت شدن.خواهش مندم این امکان وجود نداشته باشه که کسی مجددا بتونه اینطوری سؤاستفاده بکنه با استفاده از سیستم کاربری دیکه.ممنونم.این کاربری به نام طلاخانومی هست.واقعا دارة اذیت میشم خواهش میکنم زودتر حذفش کنید.
golnush پست ها : 2859 عضویت:1393/4/8 1394/3/4 - 4:31 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل دوستای قبلیم برنگشت الان دوباره درخواست دادم قبولم کردن،واسه بار دوم نخیر این مشکل برا من پیش نیومده ایشون مامان محمد http://register.ninisite.com/Profile/View-265665.aspx این هم گلدون خانوم http://register.ninisite.com/Profile/View-334699.aspx این هم کابر طلا خانومی هست که چون مبحث رو تعطیل کرده نمیتونم ببینم شما میتونین ببینینش ninisite.com/discussion/thread.aspx?threadID=1131070 ____________________________ ممنونم بررسی میکنم
جانان پست ها : 755 عضویت:1393/12/1 1394/3/4 - 4:33 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل خانم تهرانی مثلا من یه تاپیک تبلیغاتی برای تایپ دارم. امکان اینکه هر روز همون تاپیک قبلی رو بیارم تو موضاعات جدید هست (یعنی همون تاپیک به روز بشه) یا اینکه فقط باید تاپیک جدید بزنم که تو صفحه اول دیده بشه __________________________________ شما اگر در تاپیکهاتون پست جدید ارسال کنید تاپیک شما به روز می شود.
*آناهیتا* پست ها : 2353 عضویت:1393/12/29 1394/3/4 - 4:33 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل خانم تهرانى به نظرم بلاک کردن آدرس سایت هایى مثل بروزترینها که باعث این مشکلات میشند راه خوبیه چون با قطع دسترسى نمیشه جلوى تبلیغات رو گرفت و هر روز با کاربرى هاى جدید ثبت نام میکنند ________________________ داریم بررسی میکنیم که از دستشون خلاص بشیم
2810