2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62910 بازدید | 11733 پست
zohreh پست ها : 2742 عضویت:1392/10/11 1394/3/4 - 4:34 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خانوم تهرانی هفته پیش تمام سایت یه دفعه خراب شد و من هر چی نام کاربریمو وارد کردم میگفت اشتباهه بعد از این که موفق شدم و سایت درست شد حالا میرم قسمت مباحثی که من شرکت کردم و نظر دادم اصلا اون تاپیکایی که شرکت کردم ونظر دادم نیست میشه بگید باید چیکار کنم ممنون _____________________________ من تاپیک شما رو می فرستم بخش فنی تا مشکل رو پیگیری کنند
مستانه پست ها : 1846 عضویت:1394/1/20 1394/3/4 - 4:35 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل مهتاب پست ها : 266 عضویت:1394/2/16 1394/3/3 - 9:57 عصرگزارش پست نامناسب لینک مستقیمارسال ایمیل ان پلو این تقدیم به صاحب تاپیک که دیگه مردمو سرکار نزاره... هرکی موافقه لایک کنه سلام خانوم تهرانی لطفا این خانوم رو هم قطع دسترسی کنید خیلی بی ادب... ________________________________ لطفا لینک کاربری ایشان را ارسال کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

golnush پست ها : 2859 عضویت:1393/4/8 1394/3/4 - 4:54 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل خانوم تهرانی من از سمت چپ کاربریتون علامت پاکت نامه رو زدم که فکر میکنم ایمیل میزنه و پیامم رو فرستادم لطفا چکش کنین خیلی مهمه _________________________________________________ بررسی می کنم
kosarآنلاین پست ها : 5275 عضویت:1393/4/21 1394/3/5 - 11:23 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خانوم تهرانی.اکه میشه خواهش میکنم کلوب سابقه هشت ساله در قهوه و تاروت رو حذفش کنید خیلی وقته غیرفعال هست یا حداقل خواهش میکنم یه سری از تاریخهایی که من در ان کلوب نظر دادم رو حذف کنید واسه اینکه ابروی من درخطره شخصی از اسامی که تو این کلوب نوشتم قصد سؤ استفاده داره ممنون میشم کمکم کنید (0) لایک _______________________________________ لینک کلوب رو بفرستید
kosarآنلاین پست ها : 5278 عضویت:1393/4/21 1394/3/5 - 12:39 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل خواهش میکنم بعد از مطالعه حداقل این صفحات رو حذف کنید ____________________________- کلوب مسدود شد
سیم سیم پست ها : 134 عضویت:1393/11/9 1394/3/5 - 11:32 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خانوم تهرانی منم میخواستم اسم کاربریمو عوض کنم دُخــتـری بـا اسـانـس اُمیــد __________________________ انجام شد
نرگس جوزدانی (کارشناس تغذیه و رژیم درمانی) پست ها : 8861 عضویت:1392/8/3 1394/3/5 - 11:32 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیموبلاگارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خداقوت تاپیک من مدت یک هفته ای است دچار اختلال شده پاسخ می دم قابل مشاهده نیست و مجدد باید پاسخ بدم. در حال حاضر هم صفحه اخر تاپیک پایش کودک قادر به پاسخگویی نیستم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=676874&PageNumber=341 ممنون می شم مسئله رو برطرف کنید تا بتونم پاسخگوی کاربران محترم باشم با تشکر از شما ___________________________________________ مشکل رو به بخش فنی ارسال کردم
*?+?* پست ها : 1980 عضویت:1392/3/21 1394/3/5 - 1:43 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل خانم تهرانی سلام من چندبار در قسمت تماس با ما درخواست دادم نام کاربریم را عوض کنید به *۲+۲* اما هربار به *؟+؟* تغییر دادید. ممنون میشم اصلاح بشه به *۲+۲* __________________________________________ مشکل به بخش فنی ارسال شد
شهرااا پست ها : 2659 عضویت:1392/9/3 1394/3/4 - 6:02 عصرگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل خانم تهرانی با نسخه موبایل به روز رسانی انجام نمیشه کاربری دوستان باز نمیشه جستجو نداره و از همه مهمتر من نمیتونم وارد سایت بشم و همیشه با موبایلم خواننده خاموشم لطفا رسیدگی کنید ________________________________ مشکل باز شدن پروفایل کاربران در نسخه موبایل برطرف شد. جستجو رو مجدد چک کنید چون اون مشکل رو هم برطرف کرده بودند اگر مجدد مشکل داره اطلاع بدید
ثنا یآنلاین پست ها : 1609 عضویت:1392/5/21 1394/3/5 - 10:48 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خانم تهرانی من میخواستم اسم کاربریمو عوض کنم بزارم *ati jOOn* _____________________________________ شما ابتدا آدرس ایمیل خود را در پروفایل خود وارد کنید تا امکان تغییر نام کاربری وجود داشته باشد
بهی(مامان امین محمد)آنلاین پست ها : 1414 عضویت:1389/12/10 1394/3/5 - 1:58 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیموبلاگارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خانوم تهرانی . من تا حالا ده بار ایمیل زدم و پیام گزاشتم اما هیچ کس پاسخگو نیست . من می خوام اسمم از بهی مامان امین محمد به آباندخت تغییر کنه . چیکار کنم؟ ____________________________________ اصلاح شد
faran پست ها : 3715 عضویت:1393/5/22 1394/3/5 - 10:02 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل خانم تهرانی من تایپیکی به نام"کسایی که دنبال آهنگ رقص میگردن بیاین توووو کلی آهنگ گذاشتم براتون" دارم ولی به لیست تایپیک هایی که ایجاد کردم اضافه نشده. میشه این تایپیکمو به لیست تایپیک های ایجادشده ی بنده اضافه کنین. مرسی بابت زحماتتون _____________________________________ لینک تاپیک رو ارسال کنید
2810