2777
2789
عنوان

تاپیک رسیدگی به مشکلات کاربری

| مشاهده متن کامل بحث + 62910 بازدید | 11733 پست
یه مامان شیک هست دیگه واقعا اعصاب برای کسی نزاشته از بس تبلیغ میکنه سایتش رو ...
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم تهرانی لطفا درخواست دوستی منو قبول کنید یه چیزی رو نمیتونم اینجا بگم
امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه
خانوم تهرانی من قبلا با سیستم خودم میومدم ازم رمز عبورو نام کاربری نمیخواست. اما الان هروقت میام باید بزنم بعد وارد شم که خوب کار سختیه.چون نام کاربریم خیلی طولانیه. نمیشه اینم حل بشه؟
خانوم تهرانی من از سمت چپ کاربریتون علامت پاکت نامه رو زدم که فکر میکنم ایمیل میزنه و پیامم رو فرستادم لطفا چکش کنین خیلی مهمه
امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه
سلام خانم تهرانی منم یه خواهش دارم اگر امکانش هست جوری بشه که هر تاپیک رو فقط بشه تو موضوع مربوط به خودش ایجاد کرد اینجوری نظم سایت بیشتر میشه
لطف میکنید برای شفای مامانم یه صلوات بفرستین
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1133329&PageNumber=3 بچه ها خانم تهرانی نازنین در این تاپیک درباره کارهایی که داره صورت میگیره توضیح دادن خوشحالم امروز روز خوب نی نی سایت بود و مدیر سایت پاسخگو شدن خانم تهرانی مدیر مدیره
دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...
خانم تهرانی با نسخه موبایل به روز رسانی انجام نمیشه کاربری دوستان باز نمیشه جستجو نداره و از همه مهمتر من نمیتونم وارد سایت بشم و همیشه با موبایلم خواننده خاموشم لطفا رسیدگی کنید ممنونم
دلم جز هوایت هوایی ندارد............
خانم تهرانی عزیزم الان مامان محمد تاپیک زده من حرف بدی نزدم به من فحاشی کرد ا واقعا از نی نی سایت ناامید شدم بچه های اینجا میدونن من چقدر به انرژی مثبت داشتن اهمیت میدم
دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...
خانم تهرانی این مامان محمد گندش درآورده به همه تهمت میزنه توهین میکنه پشت سرهم تاپیک ای الکی می زنه دروغم میگه نمی تونه ثابت کنه
امروز من تقصیر دیروزه فردای من چه بی تقصیر می سوزه........😢😢😢😢😢😢😢
2810