2777
2789
عنوان

گودی بینی بعد از کورتون

| مشاهده متن کامل بحث + 4344 بازدید | 45 پست
 گلم منم کورتون زدم یکطرف بینیم گود شده و باعث کجی سوراخ بینیم شده لطفا بگو برای شما خوب شد؟ چن ...

راستش رو بخوای به نظر خودم که همچنان اون گودی معلومه.بینی ام هم‌کلا ورمه با وجود گذشت حدود ۷ماه.دیگه بیخیالش شدم و حرص نمی‌خورم چون کاری از دستم بر نمیاد به امید اینکه بعد کم شدن ورم درست بشه

راستش رو بخوای به نظر خودم که همچنان اون گودی معلومه.بینی ام هم‌کلا ورمه با وجود گذشت حدود ۷ماه.دیگه ...

سلام عزیزم بینی شما گوشیش درس شد منم همین مشکلو دارم

(صبرتنها کافی نبود..ریشه میخواست دوام آوردن در آن روزهای کذایی♡)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم منم کورتون زدم یکطرف بینیم گود شده و باعث کجی سوراخ بینیم شده لطفا بگو برای شما خوب شد؟ چند وقت ...

عزیزم گودی بینیت درس شد 

(صبرتنها کافی نبود..ریشه میخواست دوام آوردن در آن روزهای کذایی♡)
سلام عزیزم خوب هستید.منم ده روز پیش کورتون تزریق کردم محل تزریق کامل گود شده از غصه دارم دیونه میشم. ...

عزیزم تو رو خدا اگه میبینی جوابم را بده ورم ببنیت خوب شد کورتون زدی اون فرو رفتگی خوب شد

ورمش کم شد ولی یه طرف فرورفتگی ایجادشد یه طرف برجستگی پشیمونم کورتون زدم بینیم خوبه سربالا یاپایین ن ...

عزیزم نمیشه اون طرف که برجسته شده را کورتون بزنی تا مثل اون طرف بشه

سه ماهه یه هفته میشه سینوزیت شدید کردم نگرانم جابجایی غضروف باشه این برآمدگی و سینوزیتم بخاطرهمون با ...

عزیزم خیلی خیلی زوده بعد یکسال خیلی تغییر میکنی آره منم سینوزیت دارم نگران نباش اصلا ربطی به غضروف نداره شما تا یکسال جا داری 

2810