2777
2789
عنوان

گودی بینی بعد از کورتون

| مشاهده متن کامل بحث + 4345 بازدید | 45 پست
بعد چند وقت خوب شد؟

نگاه کن به نظرم کسی که بینی عمل می کنه باید گوشاش روکر کنه وچشاش رو نابینا چرا چون خودش روتو اینه میبینه هزارتا عیب روخودش میزاره یا دیگران همشگ می گن اله وبله‌بابا بینی عمل شده استخوان تراشیده شده کم کم یکسال طول می کشه تا ورم بینی بشینه.اون سال ها مدبود هر کی عمل نی مرد .وخ.ب طبیعی بود بینی فرم خودشوبه دست نیورده .هنوز ی ماه نگذشته یاروتقاضای عمل ترمیم می کرد.اون زمان هم عمل ترمیم رایگان بود..من والا یادم نیست چقدبعدش خوب شد فکر کنم بیشتراز یکسال بود.اما درکل من نه مراقبت کردم ۱۵روزهم بیشتر چسب نزدم.وخیلی بدهم رفتارکردم وچقدرم ضربه خورد چون بچه یکساله داشتم والا بعداین همه سال هر کی میبینه تعریف می کنه ازبینیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کورتون واسه چیه

اون زمان من ماه بعد از عمل عروسی خواهرم بود وچون بینی بعد عمل حالتسرسره ای داره وی کم انحنای طبیعی نداره به خاطر ورمش .دکتر میاد کورتون میزنه که کمک کنه توروند درمان وزودتر ورم بشینه .وطبیعی تر جلوه کنه.یعنی کاری که باید ت۰و یکسال وخورده ای روند طبیعیشو بگذرونه .ی کم تسریعش می کنه .که به نظرمکار ما بیمارا اشتباهه

نگاه کن به نظرم کسی که بینی عمل می کنه باید گوشاش روکر کنه وچشاش رو نابینا چرا چون خودش روتو اینه می ...

خدا کنه مال منم خوب بشه دکترم که میگه خوب میشه صبر کن منم دارم صبر میکنم ولی گاهی اوقات ناامید میشم میگم خوب نمیشه 🥺

آره غضروف

ی واقعیت روبهت بگم .بینی های گوشتی ۸۰ درصد تغییر نمی کنن‌خواهر زادم گوشتی واستخونی با هم بود .قسمت قوز بینیش خوب شده اما سر بینیش مه گوشتی بود .با ی سردرد با ی تب با عصبانیت به همون حالت قبلی برمی گرده.ورم می کنه.الان بعداز گذشت۶سال از عمل بینیش .در چنین زمان هایی که ورم می کنه ۲یا ۳روز چسب میزنه .شب وروز

ی واقعیت روبهت بگم .بینی های گوشتی ۸۰ درصد تغییر نمی کنن‌خواهر زادم گوشتی واستخونی با هم بود .قسمت ق ...

بینی من خیلی تغییر کرد  وچهرم عوض شدولی اوایلش خیلی کوچیکتر بود الان خیلی کم متوجه میشن عملیه البته اونایی که قبل عملمو دیدن می گن خوب شده ولی خوب ورم کرد دیگه

بینی من خیلی تغییر کرد  وچهرم عوض شدولی اوایلش خیلی کوچیکتر بود الان خیلی کم متوجه میشن عملیه ا ...

خوب میشه وقتی خودت راضی هستی ومی گی تغییرکرده .همین خوبه‌واینکه حتما ایقد طبیعی عمل کرده .که کسی نمیفهه این که خیلی خوبه .همه دنبال چنین عملین😘

خدا کنه مال منم خوب بشه دکترم که میگه خوب میشه صبر کن منم دارم صبر میکنم ولی گاهی اوقات ناامید میشم ...

سلام عزیزم خوب هستید.منم ده روز پیش کورتون تزریق کردم محل تزریق کامل گود شده از غصه دارم دیونه میشم.میخواستم ببینم مشکل گودی شما حل شد؟کار خاصی انجام دادید<

منم خیلی نگرانم سه ماهه عمل کردم اما تیغه بینی وسطش فرورفته هست وانگاردیده میشه غوزدارم نمیدونم چرا ...

عزیزم الان خوب شدید؟

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
سلام عزیزم خوب هستید.منم ده روز پیش کورتون تزریق کردم محل تزریق کامل گود شده از غصه دارم دیونه میشم. ...

گلم منم کورتون زدم یکطرف بینیم گود شده و باعث کجی سوراخ بینیم شده لطفا بگو برای شما خوب شد؟ چند وقت طول کشید و چیکار کردید؟

گلم منم کورتون زدم یکطرف بینیم گود شده و باعث کجی سوراخ بینیم شده لطفا بگو برای شما خوب شد؟ چن ...

اخ منم پره بینیم کج شده نمیدونم چ کنم منم کورتن زد ولی میگه کورتن رو تیغه میزنن نه پره