2777
2789
عنوان

پسرمو ازشیرگرفتم😟😢😢😢

87 بازدید | 24 پست
امشب رفتم حرم امام رضا ع وپسرم سپردم به اقاوازشیرگرفتمش ازحرم اومدم صبرزردزدم به سینم تلخ شد دیگه قبول نکرد الهی بمیرم الان خوابید😢😢😢😢😢اخه چه شباچه ظهرا عادت داره سینه تودهنش باشه بخوابه😢😢😢😢خیلی ناراحتم ولم میسوزه واسش غم توچهرش واضح دیده میشد😢😢😢
خب یهو قطع نمیکردی اینجوری صدمه روحی میبینه.... میگن اولین غمی که بجه میفهمه وقتیه که از سینه ی مادر جدا میشه
همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
راسنی زیارتت قبول...التماس دعا
همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش کار خوبی کردی همه مادر ها وقتی بچه رو از شیر میگیرن غمگین میشن بالاخره این یه مرحله از رشد و تکامل بچه تونه به حرف کسی گوش ندید اون کاری که خودت فکر میکنی درسته انجام بده
^^وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ^ خدا رو شکر خواهر یا داداش نیکی جونم عیدی سال 96 ماست7
ظهرقبل اینکه برم حرم نگاش میکردم وگریه میکردم
چون منم شنیده بودم اولین باری که باغم اشنامیشن وقتیه که ازشیر میگیری
واینوامشب واقعا توچهره پسرم دیدم😢😢😢😢الهی بمیرم واسش هرشب دیروقت میخوابید بخاطربازیگوشیاش ولی امشب واقعا خستگی توچشاش بود که بدون سینه نتونست زود بخوابه ویاعت ۴وبیست وپنج دقیقه خوابید
اونقدری که شنا غمگینی پسرت غمگین نمیشه سرشو گرم کن
^^وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ^ خدا رو شکر خواهر یا داداش نیکی جونم عیدی سال 96 ماست7
من هم تجربربمو بگم دو روز دیگه سینت پر شیر میشه و درد میگیره زیر شیر آب گرم با دست بدوش تا سبک بشه چون اگه با دست تخلیه نکنی سفت میشه و دردناک میشه
به خاطر بسپار! همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است. آرام...بی صدا...همیشگی
من بعد دو روز که سینه هام پر شد و دردناک تو خواب عمیق دخترم دادم خورد همه رو و دیگه نیومد
ممنون نیکی جون انشالله که زودکناربیادوفرداشب به اندازه امشب اذیت نشه اخرشب حسابی سیرش کردم ولی عادت کرده به خواب باشیرخوردن شیشه هم نخورده اصلا الانم یه ماهه میدم بهش فقط بازی میکنه ومیریزه بیرون شیر پاستوریزه پاکتی بطری ...هیچ مدلشو هم نمیخوره حتی بالیوان شیرخشک هم ازاول قبول نکرد😢😢😢😢😢
میخوره صبور باش سعی کن با لیوان بدی اگه خیلی کم ته لیوان هم خورد تشویق اش کن براش هورا بکش کم کم میخوره فقط صبور باش
2810