2777
2789
عنوان

آیفون می ارزه؟

1403 بازدید | 41 پست

آیفون ۱۲ دست دو ۲۷ تومن

۷و نیم پیش با ۶ تا قسط ۴ تومنی که به عبارتی میشه ۳۲ تومن یعنی ۵ تومن سود

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زود باتریش خالی میکنه کسی ک دور از فضای مجازی هست شارژ کفاف‌ میده ولی برا موارد دیگه باید روزی دوسه بار بزنی ب شارژ

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
من ۱۲ پرومکس یک ماه پیش خریدم ۴۲ تومن  خودم ک دوسش دارم بنظرم ارزشش و داره چون دوربینش عالیه

من گرفتم .شمااحساس نمیکنی صفحش خیلی بزرگه؟؟خوش دست نیس هی میگم کاش پرو میگرفتم .

من ۱۲ پرومکس یک ماه پیش خریدم ۴۲ تومن  خودم ک دوسش دارم بنظرم ارزشش و داره چون دوربینش عالیه

نو گرفتی یا دیت دو

به نام خداوند رنگین کمان🌈 نبوده چنین و نماند چنان 🕊🌱
زود باتریش خالی میکنه کسی ک دور از فضای مجازی هست شارژ کفاف‌ میده ولی برا موارد دیگه باید روزی دوسه ...

اره شوهرم زیاد تو فضای مجازی نیس ولی بازم خیلی زوره ۳۲ تومن بدی واسه گوشی

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

والا من خودم ایفون دارم

ولی پدرم درومده هر بانکی میرم ،میگن باید اندروید باشی ...البته بانکهای الکترونیک و میگم،یا بصورت پولی اپ رو خریداری کنی...

بجز این مورد که برای من مهمه واقعا،

واقعا کیفیت قطعات و کارکردش خوبه.

این دوستی که گفتن باطری اش شارژ نگه نمیداره احتمالاا درصد سلامت باطری زیر ۷۰ رسیده

من یه بار عوضش کردم.تقریبا بعد ۴ سال.

نه پرو خیلی کوچیکه  همین خوبهههه🤤 پرو خیلی کوچیکه اصلا قشنگ نیست بنظرم

من عاشق گوشی کوچیکم

خیییلی خوش دست تره بنظرم

مچ درد و اینام نمیگیره ادم

تو جیب هم جا میشه ررررااحت

مامایی مادرانگی های منو کامل میکنه🥰سوال راجع به مامایی داشتین خوشحال میشم کمک کنم!هدف م:تلاش برای ساختن جامعه ای با زنان اگاه و عاقل