2777
2789

من دیروز قیبل از سفرم بی بی چک زدم زیر ۵ دقیقه هاله واضح انداخت قبل موعدمم بود حالت تهوعم هم داشتم و‌ احساس پریودی که میومد و‌ میرفت

دیگه چون نمیشد سفرم رو کنسل کنم اومدم که ۹ ساعت با اتوبوس تو راه بودم با اینکه وی ای پی بود با خیلی تکون شدید میخورد در حدی کت کمر درد شدید شدم

از اتوبوس پیاده شدم دیدم لکه بینی اول کمی قرمز تیره بعد کمی روشن شدم زیر دلمم کمی درد میگیره و‌ول میکنه

تهوعم خیلی کم شده

یعنی از بین رفت؟ خیلی ناراحتم 

امشبم میخوام برگردم با اتوبوسم باز

دقیقا منم موقع بارداریم اینجوری شدم ولی خیلی بد بود جا نبود تو ماشین مجبور بودم برم.

لکه بینی و کمر درد داشتم بعدشم استراحت کردم و خوب شدم.

استراحت کن 

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا منم موقع بارداریم اینجوری شدم ولی خیلی بد بود جا نبود تو ماشین مجبور بودم برم. لکه بینی و کمر ...

اخه امشبم تو راهم الان ختم یکی از نزدیکانه 

خیلی استرس دارم و نگرانم یعنی ممکنه حالش خوب باشه؟

دقیقا منم موقع بارداریم اینجوری شدم ولی خیلی بد بود جا نبود تو ماشین مجبور بودم برم. لکه بینی و کمر ...

برای منم مجبور با اتوبوس باز برگردم از صبح که لکه بینی شدم هم من حالم خبلی خرابه هم همسرم

اخه امشبم تو راهم الان ختم یکی از نزدیکانه  خیلی استرس دارم و نگرانم یعنی ممکنه حالش خوب باشه؟

تا برگردی استراحت کن دیگه تو ماشینم پشتیو بخوابون راحت بخواب .

من از ترس نمازمم نشسته میخوندم دو روزه لکه بینیم تموم شد.

برگشتی شهرتون برو دکتر .یه سونویی بری بد نیست ۸ هفته هم برو واسه قلب

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
تا برگردی استراحت کن دیگه تو ماشینم پشتیو بخوابون راحت بخواب . من از ترس نمازمم نشسته میخوندم دو رو ...

فدات شم‌یه کم تمید گرفتم 

از بس پیام منفی خوندم خیلی بهم ریخته بودم

برام خیلی دعا کن