2777
2789
عنوان

بچه ها سرطان استخوان تودش هم حالت استخوانی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5740 بازدید | 24 پست
۴سال ونیم

خیلی زوده عزیزم.بعضی ها حتی تو همین پاشون یه طوریه انگار پا پرانتزی شدید دارن ،در حالی که خودش درست میشه و فقط واسه اینه که تو سن رشد و تغییر استخوان هستن

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
خیلی زوده عزیزم.بعضی ها حتی تو همین پاشون یه طوریه انگار پا پرانتزی شدید دارن ،در حالی که خودش درست ...

اخه من تازه متوجه این حالت پاش شدم...میگم نکنه از قبل نبوده الان ..‌.

شصت پا رو دست بزن بیا بالا

اون جایی ک ی سربالایی داره یکم تیز پا چپ...

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه من تازه متوجه این حالت پاش شدم...میگم نکنه از قبل نبوده الان ..‌. شصت پا رو دست بزن بیا بالا ا ...

کف پاش عادیه؟

یعنی پاش صاف نیست که؟

طور خاصی راه نمیره؟ بعضی بچه ها نوک پا راه میرن..

ارثی نیست؟

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
کف پاش عادیه؟ یعنی پاش صاف نیست که؟ طور خاصی راه نمیره؟ بعضی بچه ها نوک پا راه میرن.. ارثی نیست؟

نمیدونم باید بزم کف پا خانواده شوهرم چک کنم😃

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee
نمیدونم باید بزم کف پا خانواده شوهرم چک کنم😃

😂😂😂یا ارثیه یا هیچی نیست نترس الکی 

[QUOTE=269998093]😂😂😂یا ارثیه یا هیچی نیست انشالاااا ممنونم عزیزم بابت وقتی ک گذاشتی

[QUOTE=269998093]😂😂😂یا ارثیه یا هیچی نیست انشالاااا ممنونم عزیزم بابت وقتی ک گذاشتی

فدات عزیز دلم 

سرطان استخان یه دردی داره که احساس مرگ دست میده به مریض با این حال هر یک ساعتی که زود تشخیص داده بشه تو درمان خیلی موثره و اگه وقت بگذره و توده بزرگ بشه بعضی وقت ها کاری نمیشه کرد باید قطع عضو بشه تازه اگه به عضو دیگری نزده باشه آزمایش و سیتی ام آر آی حتما کسی که شک داره زود بده دکتر خدا مراد جمشیدی جزو بهترین ارتوپد های دنیاست هر کی مشکل داشت به جز این دکتر جای دیگه نره ما رو دکترا با جراحی و تشخیص غلط بد بخت کردن

سرطان استخان یه دردی داره که احساس مرگ دست میده به مریض با این حال هر یک ساعتی که زود تشخیص داده بشه ...

سلام گلم امروز دخترمو بردم استخون رونش نمونه برداری دکتر سامی گفت طبق تجربم توده بدخیمه نمونه رو داد برا پاتولوژی تا جوابش بیاد من دق کردم تورو خدا جواب بده خوب میشه ببرم پیش دکتر جمشیدی ؟

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩