2777
2789
عنوان

توده لثه، لطفا جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 13384 بازدید | 45 پست
میدونم ولی واقعا از ترس اینکه چیز خطرناکی باشه دارم میمیرم از استرس😭

اگه خطرناك بود تاحالا ي طوري شده بودي بابا نترس

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله نوبت گرفتم که فردا برم ولی از استرسش نمیدونم چکار کنم البته برای من مدت زیادیه این طوریه، تغیی ...

نگران نباش چیزی نیست که حل نشه . یه جراحی ساده اس فقط آسپرین نباید خورده بشه جون خونریزی بند نمیاد

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...
عزیزم تجربه کیست رو دارین ؟ من دندونم سالمه ،زیرش کیست بزرگ زده  میگن عصب کشی کن ،بعدا بیا بک ...

نه تجربه کیست نداشتم

نمیدونم اینی که الان رو لثمه هم چیه

ولی همین دندون قبلا عفونت کرده بود و عصب کشی شده بود

نگران نباش چیزی نیست که حل نشه . یه جراحی ساده اس فقط آسپرین نباید خورده بشه جون خونریزی بند نمیاد

از جراحی نمیترسم، استرسم از اینه که نمیدونم چیه🥲

ممنون از راهنماییتون❤️

عزیزم تجربه کیست رو دارین ؟ من دندونم سالمه ،زیرش کیست بزرگ زده  میگن عصب کشی کن ،بعدا بیا بک ...

واللا من دندونم عصب کشی شده بود چون بد عصب کشی کردم ۲تا کیست شده بود تهش گفت باید متخصص عصب کشی کنه نمیتونم دست بزنم به خاطر هزینه بالا نرفتم😀

امیدوارم واقعا🥲👌 ممنون که جوابمو دادین🥲❤️

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
منم داشتم بعدازاینکه دندونمو پر کردم دراومد سفت بود مثل دندون امازیرلثه بود رفتم دندونپزشکی جراحیش ک ...

جدی؟ دقیقا منم دندونیه که عصب کشی و پر شده

یه چیزی در حد نخود کوچیک روی ریشه عصب دندونه، سفته و هیچ علائم دیگه ای نداره 

حتی معلوم هم نیس فقط میشه لمسش کرد

برای شما هم همینجوری بوده؟🥲

دكتر پين گذاشته بعد پر كرده؟اگر با اين روش دندون پر و عصب كشي بشه اين اتفاق ميوفته در غير اين صورت برو دكتر كه معاينه كنه خيالت راحت بشه عزيزم انشالله كه چيز مهمي نيست نگران نباش

دكتر پين گذاشته بعد پر كرده؟اگر با اين روش دندون پر و عصب كشي بشه اين اتفاق ميوفته در غير اين صورت ب ...

آره واسه منم همینطوره دندونم

فردا نوبت گرفتم، امشبو از استرس نمیدونم چیکار کنم😭