2777
2789
عنوان

توده لثه، لطفا جواب بدین

13384 بازدید | 45 پست

دوستان من روی لثم حدود دوساله که یه توده سفت داره

درد و قرمزی و زخم نداره و تغییر اندازه هم نداشته

روی ریشه دندونی هست که قبلا عفونت کرده و عصب کشی شده

کسی تجربه مشابه داشته؟ میتونین از نگرانی در بیارین منو؟

برو دكتر خب

متخصص لثه يا 

بيماري هاي دهان و دندان

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم مادرمن اینجوری هست . زودتر برو دکتر . الان دکتر به مادرم گفته باید جراحی بشه ولی چون دو هفته نباید آسپرین بخوره ‌اینم میخوره خطرناکه حالا افتادیم دنبال اینکه دکتر قلب مجوز بده . خدایی خیلی تو سختی افتادیم ‌ شما زودتر برو دنبالش. 

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...
آره فردا نوبت گرفتم ولی الان دارم از استرس میپیرم نمیدونم چجوری خودمو آروم کنم🥲😭

استرس نداره هر چيزي درمان داره

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
سلام عزیزم مادرمن اینجوری هست . زودتر برو دکتر . الان دکتر به مادرم گفته باید جراحی بشه ولی چون دو ه ...

مادر شما هم همینجور یه توده سفت و بدون علائم داشتن؟ دکتر نگفته که چی بوده این توده؟

امیدوارم زودتر مشکلشون حل بشه❤️

مادر شما هم همینجور یه توده سفت و بدون علائم داشتن؟ دکتر نگفته که چی بوده این توده؟ امیدوارم زودتر ...

گفتن عفونت هست ‌ . باید سریع ببرید خدای نکرده میره توی خون

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...
گفتن عفونت هست ‌ . باید سریع ببرید خدای نکرده میره توی خون

بله نوبت گرفتم که فردا برم

ولی از استرسش نمیدونم چکار کنم

البته برای من مدت زیادیه این طوریه، تغییری هم تو علائم و سایزش نداشته