2777
2789
عنوان

سلام دوستان من یه سوال خیاطی دارم لطفا خانمای خیاط جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 35 پست
دوتاست یکی عملی یکی تئوری برای تئوری کتاب داره تقریبا 200 صفحس باید بخونی برای عملی هم باید بری آموز ...

مممنون گلم زحمت کشیدی 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرسی عزیزم یه سوال دیگه بنظرتون تور یه لای باشه خوبه یا دولای بردارم 

دوتا برداری قشنگتر میشه من نمیدونم تورت از چه جنسی و اینا بگیر تو دستت تورو ببین دولا بهتره یا یه لا 

تورو زیاد بلند نکن چون تور زیر کفش بقیه زور پاره میشه 

بعدم اندازه تور رو وابسته به میزان چیینی هستش که به لباست میدی هر چقدر چینشو زیاد کنی باید تورم بیشتر برداری 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من خودم یه لباس دارم این مدلیه اتفاقا منتها چون اماده گرفتم همون موقع دوخت بین کمر و بالا تنه انداختن و دوختن بعد تک لا هستش

منتها انتهاش یه نوار مخصوص داره که باعث میشه انتهای تور خوب وایسه اسمشو فراموش کردم یه نوار پلاستیک حدود 3 سانتی هستش انتهای تور لباس دوختن که لباس رو چین نگه میداره 

بعد تو این عکسم تور لباس دولایه هستش 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

مممنون گلم زحمت کشیدی 

فقط تایم ثبت نام داره امتحاناش از قبل باید با مربی یا اموزشگاه اینا هماهنگ کنی ثبت نامت کنن برا امتحان 

امتحانشم از صد نمرس هم عملی هم تئوری 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=269869720]دوتا برداری قشنگتر میشه من نمیدونم تورت از چه جنسی و اینا بگیر تو دستت تورو ببین دولا بهتره یا یه لا ...[/QUOT

توررو باید چین بدم بعد وصل کنم به لباس یا ساده هم میشه وصل کرد؟

من خودم یه لباس دارم این مدلیه اتفاقا منتها چون اماده گرفتم همون موقع دوخت بین کمر و بالا تنه انداخت ...

مممنونم بابت راهنماییتون

لباس شما هم تورو چین دادن یا ساده همین طوری وصل کردن؟؟

مممنونم بابت راهنماییتون لباس شما هم تورو چین دادن یا ساده همین طوری وصل کردن؟؟

برا منو چین سوزنی دادن و به لباس وصل کردن 

شما هم امتحان کن تورو با چین های مختلف با سوزن ته کرد یه بار وصل کن ببین چجوری میشه بعد هر جور قشنگ شد اونو عملی کن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پس ساده نمیشه وصل کرد؟ باید چین داد

ساده وصل کنی قشنگ اون پف رو نمیگیره باز میگم با سوزن ته گرد امتحانی رو لباس بزن ببین اگر خوب نشد برو بخر 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فقط تایم ثبت نام داره امتحاناش از قبل باید با مربی یا اموزشگاه اینا هماهنگ کنی ثبت نامت کنن برا امتح ...

ممنون عزیزم فقط من سبک گرلاوین نخوندم شما امتحان دادین گفتن حتما باید گرلاوین باشه؟

ممنون عزیزم فقط من سبک گرلاوین نخوندم شما امتحان دادین گفتن حتما باید گرلاوین باشه؟

نه من مولر امتحان دادم 

گرلاوین که خیلی رو بورس نیست بیشتر مولرن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه من مولر امتحان دادم  گرلاوین که خیلی رو بورس نیست بیشتر مولرن

آها والا آجی این جایی که من آموزش دیدم خیلی ساده آموزش داد سبک خاصی هم نداشت حالا میگم سر امتحان گیر ندن بگن چرا به این سبک کار می‌کنی