2777
2789
عنوان

چرا بعضی از کاربری ها حذف یا غیر فعال می شوند!

| مشاهده متن کامل بحث + 3267 بازدید | 99 پست
سلام خانم تهرانی چرا من نمیتونم تاپیک ایجاد کنم و پیغام میده خطایی رخ داده است.لطفا رسیدگی کنید
دنیا دار مکافات است. وقتی پرنده ای زنده است...مورچه ها را میخورد وقتی می میرد...مورچه ها او را می خورند! زمانه و شرایط در هر موقعی میتواند تغییر کند... در زندگی هیچ کس را تحقیر یا آزار نکنید...شاید امروز قدرتمند باشید اما یادتان باشد زمان از شما قدرتمندتر است!!! یک درخت میلیون ها چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد فقط یک چوب کبریت برای سوزاندن میلیون ها درخت کافیست. گورستان ها پر از افرادی است که روزگاری فکر میکردند چرخ دنیا بدون آنها نمی چرخد... پس خوب باشید و خوبی کنید. http://pakan.eslamshop.ir

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم تهرانی من چرا نمیتونم تاپیک ایجاد کنم میزنه خطایی رخ داده من از کاربران قدیمی هستم ولی همش دارم با آدرس ایمیل جدید دوباره ثبت نام میکنم ودوباره همین مشکل را دارم لطفا ااااا ااااا رسیدگی کنید
2805
سلام من امروز اومدم وارد سایت بشم پیام داد ایمیل تون رو وارد کنید تا کابری تون تائید بشه...منم اشتباها ایمیل قدیمی رو وارد کردم که چون خیلی وقته باهاش کار نکردم غیرفعال شده... مجبووور شدم کاربری جدید بسازم خواهش میکنم کاربری قبلی منو دوباره فعال کنیددددددد...همه تاپیک های مورد علاقم و پیام هام رفت رو هواااا به همین نام و به همین امضا بوووود
همین که حواست به من هست خوبه...
سلام خانم تهرانی منم نمیتونم وارد نی نی سایتم بشم.پیغام میده که اطلاعات پروفایل شما ناقص است.همون ایمیلی رو که باهاش ثبت نام کردم رو وارد میکنم میگه قبلا برای کاربر دیگه ای استفاده شده ولی مطمئنم ایمیلم درست و فعاله.لطفا راهنماییم کنید.ممنون
خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
2810