2777
2789
عنوان

چرا بعضی از کاربری ها حذف یا غیر فعال می شوند!

| مشاهده متن کامل بحث + 3266 بازدید | 99 پست
سلام خانوم تهرانی من براتون پیغام خصوصی هم دادم برای نام کاربری مامی کیان که خواهرم هستن یه مشکلی پیش اومده موقع تعویض ایمیل تاییده به ایمیلش ارسال نشده و براشم نوشته شده تا 14 روز بیشتر برای تاییدش فرست نداره یه بار دیگه هم این مشکل براش پیش اومده بود و شما رفعش کردین خواهش میکنم اگه ممکنه کمک کنید اخه چرا ما برای تغییر ایمیلمون اینقدر به مشکل بر میخوریم؟؟؟؟؟؟؟اگه نمیشه تغییرش داد پس چرا لینک ویرایشش رو غیر فعال نمیکنید؟؟؟؟
بیایین هیچ کس را تنها بر پایه ی زاویه ی دیدمان قضاوت نکنیم......😘😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوم تهرانی جواب بدین لطفا من تو تاپیگ رسیدگی به مشکلات کاربری هم این مطلب رو نوشتم ولی جوابی نگرفتم
بیایین هیچ کس را تنها بر پایه ی زاویه ی دیدمان قضاوت نکنیم......😘😘😘😘
خانم تهرانی من دیروز با یه کاربری دیگم وارد سایت شدم و در قسمت ویرایش ایمیلمو خواست عوض کنم و برام پیام اومد که برای شما ایمیل میزنم و روی لینک باید تایید کابری رو فعال کنید ولی هنوز برای من هیچ گونه ایمیلی نیامده ... خواهش میکنم کاربری قبلی منو فعال کنید ... تمام دوستان نی نی سایت منو با اون کاربری میشناسن ... ار دیروز دارم گریه میکنم ... کمکم کنید .
دوستون دارم
2805
سلام خانوم تهرانی آدرس ایمیلی که در سایت قرار دادم خیلی وقته غیرفعال و حذف شده ... الان میخوام یه آدرس ایمیل دیگه قرار بدم و اطلاعاتم رو ویرایش کنم اما قسمت ویرایش اصلا باز نمیشه نگرانی من حذف کاربری ام بخاطر ایمیل نامعتبره لطف می کنین راهنمایی کنین که چکار کنم ؟!

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

سلام منم میخواستم ایمیلم رو مخفی کنم پاک شدم امکان داره دوباره کاربری قبلی رو داشته باشم
خدایا من فقط با امید زنده ام امیدم را ناامید نکن منتظر میمونم که لطف بزرگت شامل حالم بشه و منم مامان بشم
سلام نی نی یار های عزیز : طبق اولین پست این تاپیک تصمیم گرفتم ایمیلم رو تغییر بدم و ایمیل معتبر تری برای نی نی سایتم انتخاب کنم چون پسورد ایمیل قبلی ام رو فراموش کرده بودم و بهش دسترسی نداشتم .... اما بعد گذاشتن آدرس ایمیل جدیدم قطع دسترسی شدم . هیچ ایمیل تاییدی هم به ایمیل جدیدم نیامد لطف می کنین کاربری قبلی ام رو بهم برگردونین . خیلی سخته که کاربری که 5_6 سال با یه اکانت فعالیت می کرده کلا قطع دسترسی بشه
2810