2777
2789
عنوان

چرا بعضی از کاربری ها حذف یا غیر فعال می شوند!

| مشاهده متن کامل بحث + 3266 بازدید | 99 پست
سلام خانوم تهرانی دیگه سرعت داره خستم میکنه واله دیروزبعدظعرمن ازساعت سه میخواستم وارد سایت بشم ساعت 7بعدظهرتونستم اخه این چه وضعه
برایم دعا کن.اجابتش مهم نیست نیاز من ارامشی است که بدانم توبه یادمی.....
اگه در قسمت ویرایش گزینه پروفایل غیر فعال رو انتخاب کنیم اسم کاربری مون به کاربر غیر فعال تغییر میکنه ایا در این صورت واقعا غیر فعال میشیم یا فقط اسم مون رو به این عنوان تغییر دادیم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانم تهرانی من یه کاربری داشتم که میخواستم اطلاعاتش رو ویرایش کنم ولی برای تاییدش ادرس ایمیل میخواست و چون ادرس ایمیل نداشتم یه ادرس الکی دادم الان کاربریم غیر فعال شده . حالا چی کار کنم اخه به چیزای ذخیره شده توی اون کاربری احتیاج دارم.لطفا راهنمایی کنید. ممنون
2805
خانم تهرانی دیگه خسته شدهام از بس مشکلما نوشتم براتون من هرچی پست گذاشتم برای همین بوده من نه میتونم وارد کلوپ ها بشم میزنه زمر و یا نام کاربری غلط است نه می تونم تاپیک بزنم تو را خدا کمکم کنید
(تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۷/۲۱وزن هدف۷۵.....)وزن شروع در گروه مانکن های زیبا85.وزن هدف75.با امید بر خداوند متعال تا سی اذر75شدددم
خانم تهرانی عزیز.. تو تایپیکی راجع به تجربیات قرص لاغریه فروشنده ای هست به نام ربیعی که خدشو جای کاربران دیگه جا میزنه و قرص های تقلبی و بی کیفیت میفروشه.. بهتر نیست پیشگیری شه تا امثال من و دیگران بی مورد اعتماد نکنیم.. متاسفانه ازشون با توجه به حرف هایی که توی تایپیک زده میشد خرید کردم فقط پولمو ریختم دور ... تورو خدا رسیدگی کنید نی نی سایت معتبریه نباید ازش سو استفاده بشه
کاسبی این خانومو از اونجا جمع کنید.. خودشون به نامهای کاربری مختلف میان واز قرص های تقلبیشون تعریف و تمجید میکنن کسایی هم که مثل من به نی نی سایت اعتماد میکنن مورد سو استفاده قرار میگیرن
emآنلاین پست ها : 149عضویت:1393/12/10 1394/6/8 - 10:46 صبح [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] [ارسال ایمیل] (0) [لایک] تورهای لحظه آخری آنتالیا، تور آنتالیا http://www.xn--hgbkakc6b0ina /////// ایم چقدر برای تبلیغات هزینه به مدیریت میدی که اینقدر راحت کل ص اول رو از تبلیغاتت پر کردی.؟عجب ادمی هستی
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
کاربر گرامی میشاد بابت تبلیغات این کاربر تذکر لازم داده شده. کاربرها فقط و فقط اجازه دارند در محدوده فروشگاههای نی نی سایت تاپیک تبلیغاتی بزنند. در غیر اینصورت بار اول تذکر داده میشه و در صورت عدم توجه ،سایتی که تبلیغ میکنند از طرف نی نی سایت فیلتر خواهد شد. اینطوری برای همیشه هیچ بازدید کننده ای از طرف نی نی سایت نخواهند داشت.
خانم تهرانی منم کاربیم غیرفعال شد..ایمیلمو اشتباه دستکاری کردم به جای اینکه تیک فقط خودم رو بزنم.................حالا میخام درستش کنین........
خدایا از اینکه معجزه خودتو دوباره نشونمون دادی ممنونم  
2810