2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخه والا خیلیا میگن لنفومم قابل درمانه. من نفهمیدم لنفوم همون سرطان خونه؟

لنفوم سرطان خون نیست . نوعی ناهنجاری خونی هست و تا میانگین ۷۳ درصد حداقل عمر مفید وجود دارد و اغلب پاسخ خوبی به شیمی درمانی می‌دهند البته نوع لنفوم و مرحله وگرید بسیار مهم هست هرچه کمتر بهتر 

شوهر منم چندین ساله پیش سرطان لنفوم گرفت از نوع به شدت بدخیم ولی شیمی درمانی کرد و بعدش شفا گرفت ...

علائم شوهرت چی بود

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
نه عزیزم چرا استرس دارید شرایط هر کسی متفاوت هست شما جوونی مادربزرگ من ۷۴ سالشونه

ت این تایپک خوندی منم خوندم استرس گرفتم بعضیا میگن لنفوم درمان داره ایشون گفتن نداره

حتی ت نت نوشته درمان ۸۵ درصدی داره

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
عزیزم منم همین جور شدم میشه بگی شما چی شدی خیلی استرس دارم کاش جواب بدی

سلام عزیزم من فعلا تحت نظرم هر ۶ ماه چکاب میشم ولی خب یه ساله متاسفانه نرفتم نگران نباش اصلا فقط اگر خیلی بزرگ شد و درد داشتی برو دکتر من حتی یه مدتی از درد گردن نمیتونسم بشینم 🚶‍♀️

سلام عزیزم من فعلا تحت نظرم هر ۶ ماه چکاب میشم ولی خب یه ساله متاسفانه نرفتم نگران نباش اصلا فقط اگر ...

سلام عزیزم واس من بزرگترینش 6میله تو این یکماه دست ک میزنم همون سایزه

من خیلی مریضی ترسم اخه این چی بود یدفعه😭

سلام عزیزم واس من بزرگترینش 6میله تو این یکماه دست ک میزنم همون سایزه من خیلی مریضی ترسم اخه این ...

عزیزم‌واسه من ۱۵ میلی بود با آنتی بیوتیک اومد روی ۱۰ کم‌کم کمتر شد دوباره بعد یه مدت بزرگ شد و به ناحیه زیر بغل هم زد

عزیزم‌واسه من ۱۵ میلی بود با آنتی بیوتیک اومد روی ۱۰ کم‌کم کمتر شد دوباره بعد یه مدت بزرگ شد و به نا ...

مال من زیر بغل و گردنمه سه ماه پیش سزارین شدم 

یکی دوماه پیش مریض شدم بدن درد شدید و تب 39درجه کردم بعدش اینطور شدم

شوهر منم چندین ساله پیش سرطان لنفوم گرفت از نوع به شدت بدخیم ولی شیمی درمانی کرد و بعدش شفا گرفت ...

سلام عزیزم علائم شوهرتون چی بود؟کجاهای بدنشو درگیر کرده بود؟داداش من ۲۰ سالشه یه تومور روی قفسه سینه داره چند تا لنف هم میگن تو شکم و گردنش هست فردا میخواد بیوپسی بشه گفتن احتمالا سرطان لنفه داریم دیوونه میشیم