2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا چجوری؟ یعنی شما هم لنف های زیر بغلتون دایما‌ بزرگ وکوچک‌میشن؟ راکتیو؟ و در سینه لنف نود اینترا ...

من زیر بغل و گردن دارم .این راکتیو و اینا که میگی رو نمیدونم چیه اصلا اما گردنم اوایل بزرگ و کوچیک میشد اذیتم میکرد حتی یه مدت بیشتر از ۲ ساعت نمیتونستم بشینم چون گردن درد شدید میگرفتم و اذیت میشدم یک ماه بعدش غده لنفاوی ناحیه زیر بغل هم متورم و دردناک شد رفتم سونوگرافی گفت مشکلی نداره هر ۶ ماه چکاب انجام بده دیگه نرفتم .دکتر جراح هم گفت اگر اذیتت میکنه درش بیاریم بفرستیم واسه آزمایش گفتم نه بمیرمم درش نمیارم که بلاهای دیگه سرم بیاد گردن هم یه کم خطرناکه واسه جراحی

زخمای پوستم آره نسبتا دیر خوب میشه و جاش میره

من بی شعورم و کسی را ندارم باهام بیاد درست راهنماییم کنه،استرس هولناکی را تحمل می کنم بچه کوچک دارم ، همسرم گفت نرو‌سی تی ولی چون دلیلشو‌نگفت گوش نکردم بهش ،چون‌کلا با دکتر رفتن مخالفه، الان مثل ......پشیمونم ،بعدش فهمیدم چه غلطی کردم، باید تونت سرچ‌می کردم لااقل می فهمیدم چیه وبعد می رفتم،بسکه عجول وخر و بیشعورم