2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بی خبری خوش خبری  چیزی که نمیتونی تغییر بدی و یا باید رها کنی یا بهش عادت کنی  نباید چک ...

جملتو یادم باشه تتو بزنم

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
بزرگسال هست  بنظرم کاری نداشته باش  اون دیگه میتونه خودش تصمیم بگیره برای هرچی

😒😒😒😒😒😒😒😒😒

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤
بزرگسال هست  بنظرم کاری نداشته باش  اون دیگه میتونه خودش تصمیم بگیره برای هرچی

تو. نمی‌فهمی ی زن چی میکشهههههه لطفاً ترک کن تاپیک رو

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷

طبق گفته دوستان اصلا چیز عادی نیس بنظرم

باهاش صحبت کنید و  بخواید راحت بیان کنه

چرا ب سمت اون چیزا کشیده میشه

خدایی نکرده یه وقت باعث مقایسه کردنتون نشه و عادت نکنه

خیلی اروم و درست ازش بخواید ک مشکلتونو حل کنید

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻            

همین یه ساعت پیش یه تاپیک همینو گفت من گفتم همه میبینن یاکم یازیاد یاعلنی یا مخفی بعضیا گاردگرفتن شوهرمااینطوری نیست من منظورم اینه این مساله اونقدرام بزرگ نیست تازمانیکه به رابطه اسیب بزنه ودیگه ازحدش فراتربره شماهم لازم نیست بروش بیاری چون دفعه بعد کل هیستوریشو پاک میکنه شمانبینی

نگاه کن عزیزم تو زندگیتون برای طرف مقابلتون یه چارچوب و حریم شخصی قائل بشید تا طرف مقابل هم همچین ک ...

منو خر فرض میکنه

یعنی چی جناب بره کارای گناه بکنه میگید بزرگساله بیخود کرده بزرگساله زشته 

چیکار کنه گوشش ا بپیچونع؟؟

خودش میدونه گناهع بده هر چی

خستم از جماعت زنده‌کش مرده‌پرست! اما برای رفتن بلیطی گران تر از ماندن نیاز است. گاهی آنان که می مانند،بلیط و پای رفتن نداشتند؛ وگرنه می رفتند.  آقای قاضی ما یه بیماری مادر زادیه لاعلاج داریم : به هرکی می رسیم فکر می کنیم آدمه :)  ما بد نبودیم ، بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد!    ما تُنگ بودیم ، اگه دریا بودیم که ماهی‌مون نمی مُرد!   نزا توی دلت سَردی بشینه ،گُل من | نزا اَشکاتو هر کی ببینه ،گُل من | نزا اینا واست نقش بازی کنن ،گُل من | نزا دنیاتو نقاشی کنن ،کُل شهر     میگن قلب استخون ندارع، پَ اینا چیه توش میشکنه?? واقعیت این نیس که تو داستان میگن/ واقعیت تو ایران و کوچست        واقعیت این نیس که واست از هوای بهشت میگن/ واقعیت همین زندگی پوچست
یعنی چی جناب بره کارای گناه بکنه میگید بزرگساله بیخود کرده بزرگساله زشته 

😭😭😭😭دستام داره می‌لرزه

من حتما اونی ک اون می‌خوام نیستم 

اگه اون تو گوشی من میدید چی فکر میکرد

چرا

یه ذره حیا هم که بینتون هست از بین میره توجه نکن و نزار اوقات تنهایی داشته باشه 

بعدشم شما باردار هستی عزیزم اقایون مثل ما نیستن که درک کن شرایطت رو سعی کن حالا با توجه به شرایطت رابطه حنسی تون رو هم توجه داشته باشی

و بخاطر هورمون هات طبیعیه الان خیلی بخوای شدید واکنش نشون بدی ولی به نی نی ت فکر کن و بعد از چند وقت اگه صلاح دیدی مسئله و به شوهرت بگو وگرنه نگی بهتره

💔
طبق گفته دوستان اصلا چیز عادی نیس بنظرم باهاش صحبت کنید و  بخواید راحت بیان کنه چرا ب سمت اون ...

عادی نیست 

میدونی مطمئنم بخاطر باردار بودنم هستش چون دوس ندارن شکممو هیکلمو