2777
2789
عنوان

جاريم طلاق گرفته بچشو به گردن بگيرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6430 بازدید | 162 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا شما این میگی دختر خالم همین کار کرد بچه تو 5سالگی نارسایی مادرزادی کلیه داشت یجور سرطان میگفتن ...

اون دیگه چهره واقعی خودشو نشون داده، مگه مردم خرن ک نفهمن هیچ بچه ایی با شیر کس دیگه ایی رو خوردن سرطان نمیگیره،  خواسته هم از کسی حرف نشنوه ک بچه هفت سال عمر کرد رنگ مادر به خودش ندید هم اینکه زحمت های دخترخاله ی شمارو بی ارج کنه

پسر من و جاریم توی یک ماه بدنیا اومدن جاریم از نه ماهگی ولش میکرد میرفت قهر. بچه از گرسنگی هلااااااک ...

دقیقا همینه اونایی که میگن انسانیت ندارین وفلان این نیمه لیوان ونگاه نمیکنن وقتی کسی نباشه کمک کنه بالاخره هرطورباشه یکیشون کوتاه میادبچه ش ضربه نخوره ولی وقتی که ببینه بچه هاراحتن می‌ره پی زندگی بعدم بچه نه ماهه مادرمیخوادبایدمادربرداره بچه روبه این چه تازه علت طلاقم میگه مشکل جنسی چیزالکی نیست ولی چیزی هم نیست به خاطرش یه تابچه روول کنی بری اونم بچه نه ماهه رو

اون دیگه چهره واقعی خودشو نشون داده، مگه مردم خرن ک نفهمن هیچ بچه ایی با شیر کس دیگه ایی رو خوردن سر ...

بابا مادره نمیگفت خانواده شوهره مادر شوهر و خواهر شوهر میگفتن عزیزم همه که با شعور نیستن این بنده خدا هم فقط طعنه میشنوه و سکوت میگه چی بگم بشون نفهمن 

ولی سکوت یعنی خوردشدن روحت از درون 

چند سالته

یه چیزی بگم غش کنی از خنده 

تو تاپیکش گفته ۱۵سالشه

بعد فکر کن خودش هنوز نمیتونه اب دماغشو بکشه بالا

میاد واسه ماهاکه سنی ازمون گذشته  همسن مامانش هستیم چرت و پرت بلغور میکنه بیا پایین بچه

ب شما ربطی نداره😏 مشکل اینجاست ک انسان نیستین اگ بودین اینجوری نمیگفتین

بچه ی پونزده ساله تو چی سرت میشه از مسئولیت و بچه داری که میای اینجا واسه نگه داشتن بچه ی مردم اظهار نظر می‌کنی

برو مشقاتو بنویس مامان جون

دقیقا همینه اونایی که میگن انسانیت ندارین وفلان این نیمه لیوان ونگاه نمیکنن وقتی کسی نباشه کمک کنه ب ...

حالا این خانومو نمیدونم ولی جاری من میگفت الا و بلا شوهر من باید خونه بخره بزنه ب نامم، برادر شوهر منم نداشت واقعا، حالا اصلا مشکل هرچیه بچه شیرخواره که اهرم فشار نیست، آدم بخاطر بچه باید رو یه سری مشکلات سرپوش بزاره، الانم ک برادر شوهر من زن گرفته زن دوم عین پروانه دور بچه میگرده و براش مادری میکنه زن اول هر پنجشنبه میادناله و نفرین میکنه 

بابا مادره نمیگفت خانواده شوهره مادر شوهر و خواهر شوهر میگفتن عزیزم همه که با شعور نیستن این بنده خد ...

وای خدا به دادش برسه😐😐😐 خدا منو ببخشه فکر کردم مادر بچه میگه. اونا دیگه چحور جماعتین

من مادرم و دلم به حال اون بچه ها کباب شد ولی فکر نمیکنم تصمیم شما عاقلانه باشه جاریت که میخواست طلاق بگیره فرت و فرت زاییدنش چی بود 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
یه چیزی بگم غش کنی از خنده  تو تاپیکش گفته ۱۵سالشه بعد فکر کن خودش هنوز نمیتونه اب دماغشو بکش ...

😂 

از سادگیش متوجه شدم بچس

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️
بچه ی پونزده ساله تو چی سرت میشه از مسئولیت و بچه داری که میای اینجا واسه نگه داشتن بچه ی مردم اظهار ...

باشه مادر بزرگ جوووووو نممممم

تیکر بارداری نیست تیکر تولده.لایک نکن.طرز صحبتت نشون دهنده شخصیتته:)