2777
2789
عنوان

جاريم طلاق گرفته بچشو به گردن بگيرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6430 بازدید | 162 پست
متاسفم برات انسانیتت کجا رفته؟؟؟؟؟ امیدوارم این بلا سر خدت بیاد بفهمی یعنی چی

خو احتمالا خودشم بچه هاشو ول کرده یکی دیگه داره جمع میکنه که اینقد حرص میخوره😁

دردی که درمانش تو باشی دوست دارم... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خو احتمالا خودشم بچه هاشو ول کرده یکی دیگه داره جمع میکنه که اینقد حرص میخوره😁

دقیقاااااا نمیدونم انسانیت بعضیا کجا رفته اخه اون بچه هیچ گناهی نداره

تیکر بارداری نیست تیکر تولده.لایک نکن.طرز صحبتت نشون دهنده شخصیتته:) 
[QUOTE=269198784]چقدر بی شخصیت هستی تو  استارتر الان گرمه نمیفهمه  مسئولیت یسری خوبی ها هز ...

بچه ایی که پدر مادر داره

وکیل وصی نمیخاد 

تو هم خیلی دلت میسوزه اینهمه بچه بیرون هست برو جمع شون کن

چقدر بی شخصیت هستی تو  استارتر الان گرمه نمیفهمه  مسئولیت یسری خوبی ها هزاران برابر از نک ...

معلومه بی شخصیت کیه ک اینجوری حرف میزنی شما خیلی خوبی بسه حداقل من انقد و انسانیت حالیمه ک دلم واس اون بچه میسوزه

مامان باباش طلاق گرفتن  نمردن ک  جیگرشون دربیاد بچه هاشونو خودشون نگه دارن  ب ...

متاسفم براتون😔انسانیتتون کجاست؟؟؟؟

متاسفم برات انسانیتت کجا رفته؟؟؟؟؟ امیدوارم این بلا سر خدت بیاد بفهمی یعنی چی

ی حدیث هست از حضرت محمد 

می فرماید کاری که در آن توانایی نداری رو انجام نده و مطمئن باش این خانم توانایی نداره چون با اولین دعوا با شوهرش منت گذاری ها شروع میشه یا اگه ببینه برادرشوهره داره بهش خوش میگذره یا جاریش عین خیالش نیست وجودش پر از نفرت میشه و اینجاست که حتما این طفل معصوم ضربه میخوره

اسی هم بخاطر خدا نمیخاد انجام بده بخاطر دل مهربونشه و دچار جو شده و صد در صد به زودی متوجه میشه که فکر اشتباهی کرده 

اگه بچه مادرش مرده بود ی چیزی نه اینکه مادرش راست راست واسه خودش بچرخه بعد یکی دیگه جورش رو بکشه

اسی می‌تونه به مادر شوهرش کمک کنه فقط همین 

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️
بچه ایی که پدر مادر داره وکیل وصی نمیخاد  تو هم خیلی دلت میسوزه اینهمه بچه بیرون هست برو جمع ...

ب شما ربطی نداره😏

مشکل اینجاست ک انسان نیستین اگ بودین اینجوری نمیگفتین

ی حدیث هست از حضرت محمد  می فرماید کاری که در آن توانایی نداری رو انجام نده و مطمئن باش این خا ...

چه ربطی داره وقتی علاقه داره یعنی میتونه دگ 

اسی شما یه وقتایی ک اونجایی کمک کن و دستی برسون، ولی خودت مسئولیتی قبول نکن چون اخرش میشی آدم بده، کمک با قبول مسئولیت فرق داره. و اینکه خدای اون بچه ها هم بزرگه، برادر شوهر من الان یه زنی گرفته ک اندازه ده تا مادر واقعی به بچه محبت میکنه

ناخاسته بودن بحساب خودش 

اشتباه نکن بزرگترین اشتباهه ایقد زحمت داره بچه فکر کردی آسونه بعدم تا سرما خورد همه شون میپرن بهت بعدم اگر پیشش نمیخابه ایقد بچه از کجا آورده مادری ک همش به فکر اونجای خودشه به فکر بچش نیس تو چکار داری تو کاسه داغتر از آشی نشو دلسوز ک میشی خانمان سوز

متاسفم براتون😔انسانیتتون کجاست؟؟؟؟

تاسفی نداره 

بچه پدر و مادر  داره

فوت شده بودن میگفتی انسانیت درست

وقتی پس انداختی نمیتونی بزنی زیرشون وبری دنبال زندگیت   

خودمم بچه یکساله دارم 

بمیرمم حاضر نیستم بچم حتی بعد مرگمم زیر دست جاری و …

اون زن هم حتما واسه ادب  کردن شوهرش بچه ها رو گذاشته 

یا حتی ول هم کرده 

وظیفه پدرشونه و تمام

ببین به کجا رسیده ک بچه ۹ماهه رو ول کرده

پسر من و جاریم توی یک ماه بدنیا اومدن جاریم از نه ماهگی ولش میکرد میرفت قهر. بچه از گرسنگی هلااااااک ...

حالا شما این میگی

دختر خالم همین کار کرد بچه تو 5سالگی نارسایی مادرزادی کلیه داشت یجور سرطان میگفتن چون شیر دخترخالم خورده. سرطان گرفته طفلی بچه تو 7سالگی مرد