2777
2789
عنوان

جاريم طلاق گرفته بچشو به گردن بگيرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6430 بازدید | 162 پست

یع مادر از رو خوشی ک بچه هاشو ول نمیکنه بره

اونم بچه شیر خواره، 

قطعا برادرشوهرت باعث شده ک زنش بزاره بره

برادر شوهرت مشکل داره

هیچکدومتون بچه هاشو گردن نگیرین بزارین سر عقل بیاد درست بشه بره زنشو برگردونه سر زندگیش، 

دل اوت مادر و بچه هاشم شاد بشه، 

فقط گردن نگیرین بچه هاشو ک آه اون زن دامنتونو نگیره

ب نام خدای رنگین کمان🌹 خدای خوبم مرسی ک همیشه حواست ب منو عزیزام بوده و هست، این روزا بیشتر نگاهم کن بیشتر بهم لبخند بزن دستتو از رو شونه هام برندار ک سختتتت محتاج بودنتم، خدایا کمکم کن،  شکرت ک هستی شکرت ک صدامو میشنوی شکر ک آرومم میکنی😊
دوست منم این اتفاق افتاد اما خودش نخواست بچه جاری نگه داره مجبورش کردن بعد جاریش زنگ زد چنان نفرینش ...

حالا همه که مثل هم نیستن بین زن و شوهر فقط خدا قاضیه 

چون خیلی چیزا رو هرگز بقیه در جریان قرار نمیگیرن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از نظر قانونی بچه تا هفت سال با مادره. حالا مادره مسئولیت بچا های قد و نیم قدش رو قبول نمیکنه شما می ...

حضانت بچه کلا با پدره مگه اینکه مادر خودش درخواست بده تا ۷ سالگی بگیره

👻شما روح ندارید،بلکه شما روحی هستید که جسم دارید👻دارای رکورد ۴ بار ترکیدنِ کاربری🏆

سلام ب همه 

استارتر خواهش میکنم احساسی تصمیم نگیر مسولیت اون بچه ها با پدر و مادرشونه شاید همین موضوع باعث بشه سر عقل بیان و زندگیشونو داغون نکنن، بهر حال شما هنوز جوونی و این مسوولیت خیلی سنگینیه برای شما...

ضمنا هنوز ک جدا نشدن، ان شاالله ک جدا نشن...

حالا همه که مثل هم نیستن بین زن و شوهر فقط خدا قاضیه  چون خیلی چیزا رو هرگز بقیه در جریان قرار ...

صددرصد

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
خب رابطه بوده که بچه به قول خودشون ناخواسته ای هم بوجود امده😒😒😒😒

لابد ناتوانی داره،بارداری ک با ریختن منی اتفاق میفته خیلی به رابطه خوب یا بد ربطی نداره

👻شما روح ندارید،بلکه شما روحی هستید که جسم دارید👻دارای رکورد ۴ بار ترکیدنِ کاربری🏆

ببخشیدا خیلی عقلت کمه

مسئول بچشون خودشونن شما جو گیر شدی 

اگه این وسط اتفاقی برای بچه بیوفته همون مادر میاد خرخرت رو میجوعه

ب شما ربطی نداره همه خواهرا و برادرا و مادر و بزرگ و پدر بزرگ اگه دلشون میسوزه پول بزارن رو هم پرستار بگیرن ن شما نیومده بخوای ل له بچه جاریت بشی 

حرف حق زدم ناراحت نشو

پسر من و جاریم توی یک ماه بدنیا اومدن جاریم از نه ماهگی ولش میکرد میرفت قهر. بچه از گرسنگی هلااااااک میشد جاری بزرگترم میاورد میداد بمن میگفت شیرش بده گناه داره خدارو خوش نمیاد، آخرش توی همین کشمکشا توی سن پنج سالگی بچه طلاق گرفتن، همه چیزم ریختن سر ما، بجای دستت درد نکنه گفتن غلط کردی شیر دادی باید میزاشتی باباش سختی بکشه

ناخاسته بودن بحساب خودش 

من موندم زنو شوهرایی که باهم دعوا دارن  در حد جدا شدن  طلاق گیس گیس کشی   چطوری رابطه دارن  که ناخواسته هم بچه میارن 

من با شوهرم یه بحث کوچیک  کنیم  تا یه هفته بعد از اشتی هم بیاد سراغم غر میزنم که اره  تو بخاطر فلان چیز اومدی اشتی 🤣 تا به غلط کردن بیوفته والا 

اون بچه ها پدر و مادر دارن مادرشوهرتم که هست برادرشوهرتم ببینه مامانش زیاد سختشه یا با یکی ازدواج می‌کنم بچهاشو نگه داره یا پرستار می‌گیره 

اول زندگی جو گیر نشو که همه بگن این عروس خوبیه بچه رو برداری خودتو بدبخت کنی 

خوشی اول زندگیتو با گریه های دختر جاریت خراب کنی 

بشین سر جات